søndag, april 08, 2012

Iittala vase tilbudstips:

Hot tips for de som er ute etter en ny vase. Glassmagasinet (i allefall den i Narvik) selger den med minus 40%!! Slike varer pleier det IKKE å være tilbud på, så da er det bare å slå til!

Påskeaften:
Mor I Nord var barnevakt for Isabella, mens Tante Mimmi, Husbonden, Celine og jeg suste rundt i Narvikfjellet! Man kan bare elske påsken i Narvik!!

Christine
Christine

6 comments:

Anonym sa...

Hei :)
Jeg lurer sånn på hvor du har funnet det fine stoffet til Isabellas gardiner? Klarer ikke slutte å tenke på dem.. (skal innrede jenterom selv) Er det dyrt å få spesialsydd sånne gardiner?
Mvh Therese

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Therese. Stoffet fant jeg på ebay og heter what a hoot pink . Gardinene koster ca 300 pr lengde å få sydd, det var gardin med for. Sikker litt billigere om det skal syes uten for.

Silje sa...

Heisann! Så det var masse folk i fjellsiden i Narvik da vi kjørte forbi på lørdag! Så flink Celine er forresten! (videoen under) Rett imponert jeg!

Ha en flott uke!

Anonym sa...

Tusen takk for svar :) Hvilken type gardiner hadde du sett for deg hvis du skulle innredet et gutterom? Det jeg liker med Isabellas gardiner er at hun kan vokse med dem. Guttegardinene syns jeg kanskje gutta fort vokser ifra.. Har et jente og et gutterom å innrede ;) Mvh Therese

Anonym sa...

Hei Christine!

Jeg har nå sjekket ut Glassmagasinet i Oslo og de har den ikke på tilbud og kommer ikke til å ha det heller da de sjelden hadde tilbud på Ittala :-(

Så ringte jeg Narvik og de sa at dette var et tilbud de kun hadde før påske pga at de hadde så mange inne. Men de har ikke tilbud lenger og hun kunne ikke sende til meg heller, så da må jeg evt. kjøpe den til full pris, har sett på den lenge og den er jo så fiiiiiin .... <3

Så flotte forhold dere hadde i slalombakken i påskehelgen, gøy å se!

Ha en fin tirsdag, ACklem

Alastine sa...

Veldig fin vase, perfekt for tulipaner!