onsdag, juni 06, 2012

Det aller aller beste....

Endelig står Mr Sommer på trappene her i Nord, og jeg nyter det. I går var jeg hos min faste og byens beste frisør og fikk på sommerhåret. Ganske kort bob og lyse striper- love it!
Er du frisør og har lyst til å jobbe i sammen med flinke og superkoselige mennesker ta kontakt med Karisma. Nummeret står på bilde over. Narvik er en by i vill utvikling. Rundt juletider var jeg på en presentasjon, der det ble meg fortalt at Narvik var den byen i Nord Norge der det ble satset mest på byutvikling. Tro om det kan stemme at de sa en milliard i året i mange tiår fremover???

Husbonden og jeg har bodd her i 2,5 år og vi har bestemt oss for å bli for bestandig.
Narvik er en flott by å bo i

Christine

PS:
har du noen gang fått så gode nyheter at du vill danse, hoppe og hyle samtidig? Det fikk vi i går!!! En følelse som jeg gjerne skulle puttet i ett skrin for så å kunne ta opp og nyte litt av hver eneste dag!

6 comments:

MittLilleHjerte sa...

Så deilig å få ordnet sommerlooken;)
Har opplevd å hoppe, hyle og danse av glede ja og det er sannelig en deilig følelse;)
Ha en fin dag!
Klem

Anonym sa...

Hei!
Har aldri vært lenger nord i Norge enn Vesterålen, så kanskje jeg må satse på en ferietur til Narvik??? Nå blei jeg skikkelig nysgjerrig på hva du blei så veldig glad for... Nyt gleden!

Klem Gro :-)

Anonym sa...

Vi trenger slike som deg og din familie her i Narvik :) Dere uttaler dere så positivt til byen og menneskene her, og bidrar til at Narvik får et godt rykte. Flotte blogginnlegg, med bilder... Takk for at du tar deg tid!

Fortsett sånn! Skulle vært mange flere som dere!!

Hilsen en som elsker BY1 Narvik!!

Anonym sa...

Jeg tipper at fruen i huset enten har fått tomten hun vil ha for og bygge splitter nytt hus, eller så har hun en liten spire på gang i magen! Uansett lykke til hva det nå enn er!

Trine sa...

Tipper dete fikk tilatelse til å sette igang prosjekt inngangsparti??;-)

hvitstil.com/Christine sa...

Ingen spire og ingen tomt nei :)

Tusen takk for koselige kommentarer