søndag, november 18, 2012

Fyrbøteren på Slettjord


I dag tidlig- sånn helt på sparken fant vi ut at vi skulle se om vi kom oss over til Slettjorda en bitte liten tur. Vi har glemt noe i frysern, så vi måte over før eller siden for å tømme den. Uansett- det gav oss en gylden mulighet til å teste ut om fyrbøteren på Slettjord var på jobb som han skal og bør være når vi smser han. Fyrbøteren er  en sms-styring som fyrer opp varmepumpa når vi melder fra.


Jeg sier ikke mer enn:  h a l l e l u j a. Varm hytte fikk vi. Kan ikke beskrives hvor deilig det er for oss og komme over også kunne la barna leke fritt fremfor å pakke dem i dyner til varmen kommer etter husbonden har hugget veden i mindre biter, fyrt opp og ventet på varmen. ... Det var en befrielse. Jeg må innrømme at jeg bittelitt tenker tanken at vi nå kan feire jul der ute.... det  er jo mulig for oss nå!
Vaskehjørne på kjøkken. Varmepumpen LG Prestige fra Bauer henger rett over maskinene slik at vannet ikke skal fryse i vinter. Vi har tømt maskinene for vann, men det er alltid litt igjen sier min erfaring. Etter forrige vinter var kaffemaskinen kaputt!

Kjøkken med lille spisestuen rett utenfor døren


varmedrømmen.


Her er kjøkkenet på Slettjord, til neste sommer skal vi bytte ut noen av modulene med ett kupp-kjøkken vi har kjøpt på HTH!

Nå skal husfruen selv kaste seg i dusjen før det blir kino og et lite glass vin med den beste sorten jente.

Gleder meg

Christine3 comments:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Prinsesse Vilikke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Molly & Meg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.