tirsdag, desember 04, 2012

Oppfinnelse- trenger hjelp!

Jeg har funnet opp en mobilapp/nettide som jeg er sikker på at enhver vil ha på telefonen og dataen sin. Jeg ser uante muligheter for denne appen. jeg har sjekket og den finnes ikke noe sted. Jeg vil ikke fortelle så mye nå, for jeg vil ikke at andre skal snappe ideen. Så stopper det litt opp for meg her, for jeg vet ikke hvordan jeg skal gå videre med dette. Hvordan lager man en App? Kan man selge en appide. Finnes det folk som investerer i apputvikling? Hvordan beskytter jeg ideen min?

Setter stor pris på all hjelp
Christine

14 comments:

Mia sa...

Tror kanskje du kan snakke med en som heter Robin Grønvold, bosatt i Oslo, men opprinnelig fra skjomen. Han har siden Appsonite på facebook, og har lagd flere apper. Hvis du trenger et tlf nr så kan du få d av meg på fb i innboksen:-)
Mia

Anonym sa...

Hei C!

Så morro, gleder meg til å høre om ideen din, du overrasker hele veien ... I like it <3

ACklem

Anonym sa...

Anbefaler dette firmaet på Hamar http://www.vangenplotz.no/ Om du kontakter dem så kan de fortelle deg hvordan du bør gå videre. Ideen er din uansett, og du trenger ikke fortelle dem hva det er i starten ... Lykke til!

Anonym sa...

Hei,
sjekk ut Whitefox i Bodø !!

Rita-Rota sa...

Hei!
Du kan sjekke med et firma i Haugesund som utvikler nettsider, apper etc som heter Appex. Nettsiden heter appex.no. Kanskje du kan selge ideen din til dem?
Lykke til :)

Heidi sa...

Hei!
Nå bør du være veldig forsiktig så ikke noen snapper ideen fra deg. Konkurransen er knallhard og enhver vil tjene noen kroner på supre ideer!
Lykke til ;)

Anonym sa...

Tror disse kan hjelpe deg :)
http://jimmyroyal.no/

Mvh Wenche

rosa sa...

Du må patentsikre ideen din. Ellers vil andre ta den. Det er en tøff virkelighet der ute i grunderverden.....men uansett lykke til!

Anonym sa...

Har hørt at å lage en application er såre "enkelt" for de som kan det! Jeg ville kontaktet studenter ved NTNU eller lignende som studerer noe i den tekniske retningen/data. De vil helt sikkert kunne hjelpe og det kan også fort bli billigere for:)

Camilla sa...

Kontakt apphuset, to hyggelige menn som er kjempe flinke:) Lykke til!

Inspirasjonen sa...

Dette høres veldig spennende ut, lykke til med ideen! :)

June sa...

Hei Christine :-) Du også sjekke med FunnIT i Narvik, de har utviklet Apper! Hvis du vil holde deg til en lokal bedrift ;-)

June:-)

Anonym sa...

Kontakt Entreprenørskolen på NTNU i Trondheim!

Anonym sa...

Ambefaler deg å kontakte et firma som heter Applaud i Stavanger.
Karl Einar Martinsen er daglig leder der.

applaud.no