mandag, februar 11, 2013

Celine i farta

Det er så deilig med helg, spesielt morsdagshelg. Vi har vært i Narvikfjellet og feiret morsdag. Jeg er fortsatt nøye med hva jeg spiser, men morsdag er morsdag- da blir det kake. Jeg og Celine laget en standard langpannekake, men med en tvist. Vi puttet krydderiene [2 ts muskat og en ts kanel] til en tropisk aroma oppi kakedeigen, og det var virkelig en hit! Anbefales.8 comments:

Tone-Lise sa...

Åå, spennende smak da! Likte barna det også? Her i huset har vi så ømfintlig tunge skjønner du, høhø... :p

Herlige bilder!

hvitstil.com/Christine sa...

Celine elsket den! Akkurat som jeg som hadde tropisk aroma som favoritt da jeg var liten!

Caroline sa...

Hei, hvordan går det med vekten og resultatene. Jeg ble så inspirert av deg, og prøver også så godt jeg kan. Kommer det et oppdateringsinnlegg snart?
Caroline

Anonym sa...

Hvordan klarer du å ikke spise så mye godsaker? Jeg prøver men jo hardere jeg prøver jo mer tenker jeg på det og jo vanskeligere blir det å ligge unna!
Guri

hvitstil.com/Christine sa...

Caro: det skal jeg jammen gjøre i dag. Guri: jeg koser meg med annet som jeg ikke blir tjukk av. Kopp te med kanel og eplesmak. Eple med kokos. Fun saft med isbit.

Anonym sa...

Er lua hjemmelaget - eller finnes den for salg? :)

hvitstil.com/Christine sa...

Lua selges i flere farger i skishoppen i narvikfjellet!

Anonym sa...

Hej!
Det er spændende at følge med i dit aktive liv...du er en kreativ og ernergisk kvinde!
Når jeg nu ser billedet af den fine kage, så vil jeg bare fortælle, at opskriften på den himmelske chokoladekage er et hit hernede i Danmark! En af Danmarks bedste bagere (Steen Skallebæk) og byens borgmester kåret kagen til den mest smagfulde til sidste års lokale fodbold-festival her i Haderslev! Og kagen er blevet døbt fodboldkagen her i huset...og er et must til store begivenheder! Vi putter meget grøn kokos over, når glasuren er tør...og tegner en fodboldbane med hvid glasur...det er derfor den hedder fodboldkagen!
Tak for opskriften på VERDENS bedste chokoladekage!
Hilsen Berit