onsdag, juli 10, 2013

Vi har kjøpt....

leilighet!!! Hurra! Den ligger rett i skibakken i Narvik og vi trenger ikke laste bil for å komme oss på ski. Leiligheten er ganske mye mindre enn huset vårt som vi skal selge, men samtidig ser vi at vi bruker mye tid på gården på Ytre Slettjord- så vi har nok med leilighet i byen. 15. august blir leiligheten vår- så det gjenstår å se om vi får solgt huset eller om vi blir boende i huset og må leie ut leiligheten. Vi går en spennende tid i møte. Vi planlegger nytt gulv, kjøkken og bad- så jeg er allerede igang med å lete etter det rette for oss :)

Leiligheten ligger rett over gaten til det som skal bli Celines skole om litt over ett år. Gangavstand til flere venninner i klubben min- ååååååå som jeg gleder meg!

Christine

17 comments:

Anonym sa...

å vi gleeeder oss!!! :)

Karin sa...

Gratulerer med kjøp av leilighet :-) Tenker dere får det kjempefint der så flinke som dere er til å ordne opp. Håper dere får solgt huset fort sånn at dere snart kan flytte inn. Lykke till videre med graviditeten og det blir jo kjempespennende med ultralyden selv om dere føler det er ei jente.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Gratulerer så mye! :D

Anonym sa...

Gratulerer!
Er det denne fine leiligheta http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=41333820 ?
Lena

Anonym sa...

Er det denne, mon tro?

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/viewimagewide?finnkode=41333820&reference=2013/6/vertical-2/27/0/413/338/20_1768145223.jpg

I så fall; For en rålekker leilighet. Gratulerer!!!

hvitstil.com/Christine sa...

Jepp! Der var det noen som fant linken til leiligheta. Tusen takk

Anonym sa...

Så flott leilighet - ble helt misunnelig (på en pen måte altså!) på den flotte uteplassen. Lykke til med det hele :-)

Hilsen fra Porsgrunn

Anonym sa...

Kjempefin leilighet ja! Men skjønner ikke at dere vil bo på så liten plass med snart tre barn...her har vi nylig flyttet fra en leilighet på 90 kvadrat...vi er to voksne, en sjuåring og en baby...og må si det var en befrielse og få større plass :-) Var fullt i alle rom, skap og boder ...men vi hadde ingen balkong eller uteplass som dere får...så det gir jo litt ekstra boltreplass for ungene...men håper selvfølgelig dere blir fornøyd med kjøpet :-)

Anonym sa...

Tenk om naboleilighetene blir til salgs, etterhvert? Da kan dere kjøpe hele huset, bit for bit, og til slutt eie hele huset. For et palass!

Drømmer meg bort på deres vegne, jeg. Det ser jo så utrolig lekkert ut, både uteplass, hus og innside. :-)

Anonym sa...

Du kan vel tenke deg svaret selv Anonym. Fint å få frigjort litt kapital. Dessuten går vel Christine med byggeplaner, vi er spente..

Anonym sa...

Nå foregår det så mye her i familien at jeg er helt på tuppa.
En kjøper og selger, en kjøper,en
flytter hit,ferien starter,jeg tenker selv å selge,håper alt går
bra for alle sammen.
Mor I Nord

Anonym sa...

så lekker leilighet!Skjønner deg godt jeg Christine ,dere har jo gården!lykke til!gleder meg til å se resultatet når dere har flyttet inn:)lykke til med salget og resten av graviditeten:)klem fra Ida

Anonym sa...

Gratulerer med leilighet og salg av hus. Gleder meg til å følge deg i oppussingen :)

Håper formen stiger snart også :)

Klem fra Randi

Aflekt Home sa...

Så gøy! Grattis! Gleder meg til å få bli med inn!! ;D Og grattis med salg av hus! Det må føles deilig! Ha en fin kveld.
Klem

Anonym sa...

Gratulerer, smart valg :-)
Klem fra Hilde

Anonym sa...

Gratulerer, smart valg :-)
Klem fra Hilde

Balke gård sa...

Hurra! Gratulerer så mye, ser kjempefin ut med nydelig utsikt og nærhet til bakken, akkurat det du ønsket, moro! God sommer, mvh Marianne