søndag, desember 08, 2013

Hellige helg

Tiden suser avsted. I første svangerskap sneglet tiden seg framover- nå i mitt tredje kan jeg bare si at det føles som om jeg har gått gravid en måned. Nå er det i overkant av 20 dager til termin. Vuggen og kurven er klar- litt klesvasking gjenstår- men jeg har nok klart hvis det skulle skje noe tidlig.

I går hadde vi venner på besøk og fikk ENDELIG innviet grillhytta vår. Det var -13 grader ute- så det var deilig for barna som silte og lekte ute og komme innom hytta og varme seg innimellom. Det var heller ikke feil for oss voksne og henge ut rundt bålet.

 Hytta ligger noen trappetrinn fra terrassen på baksiden av leiligheten vår.
 Upåklagelig utsikt fra hytta - vinternarvik i bakgrunn
 I går hadde kusinen min en ledig plass på Halvdan-konserten her i Narvik og jeg fikk  plassen. Jeg har sett Halvdan før, men det er virkelig en opplevelse å være på hans konserter. Nydelig sang godt blandet med NordNorsk standup. Love It.

På vg oppdaget jeg ett kupp som kan gjøres i  dag for de som bor nær en coop obs. 250 kroner for en Stiga kjelke. Det må jo være en genial julegave! Uflaks for oss så kjøpte vi til dobbel pris for en uke siden- men slå til de som kan!

Nydelig søndag til alle. Vi skal lage pepperkakeprinsesseslott- så her skal det designes. Spent på den!

Christine

4 comments:

Anonym sa...

Fantastisk blogg! God adventstid!

Anne :) sa...

For et smart konsept med egen grillhytte! Del gjerne flere bilder og fortell mer om den!

hvitstil.com/Christine sa...

Det skal jeg gjøre- akkurat nå er det så kaldt at det ikke e væranes men det skal jeg følge opp.

Hyttedrømmen sa...

Kos dere med pepperkakebaking! Har konstantert at æ ikke e nåkka arkitekt, for husan æ lagde så ut som at de va tatt rett ut fra flåklypa! ;) forstår ikke kordan folk klare å lade de fantastiske pepperkakehusan, for det går ikke her i gården! ;)