søndag, februar 17, 2008

Besøkskaker

Jeg baker og baker....... Legger i fryseren slik at jeg har noe å servere besøkende når babyen kommer. (termin 6. mars) Nå har jeg laget "kanelbullar", slike som jeg alltid må kjøpe når jeg er i Sverige. De er så gode!


Kan hende vi har sånne boller i Norge og, men de svenske er helt spesielt gode!Tusen takk for alle kommentarer. Ha en super duper søndag alle sammen.

12 comments:

Memories sa...

Så flink du er:) Kjekt å ha i fryseren når du får besøk ja. Er ikke akkurat baking man tenker på når man nettopp er blitt mamma. Lykke til med resten av svangerskapet:) Klem

Mitt hem i Frankrike sa...

Guuuuuuuud vad gott med kanelbullar !!! Det saknar jag här i Frankrike kan jag säga dig !

kram

Trude sa...

Hei igjen, akkurat sendt deg en mail...nå ble jeg fristet her du, kunne tatt en tur innom for en kaffe nå ser jeg (",)Vi høres snart igjen. Klem og ha en fin søndag!!

Mrs.J sa...

ååå..det så bare godt ut! Greit å ha litt i fryseren når babyen kommer. Da er tankene helt andre steder! Lykke til med svangerskapet. Du har masse å glede deg til :)

Anonym sa...

Hei du fantastisk kreative menneske! Eg må barra sei at eg elska bloggen din og blir kjempeinspirert av å sjå dei bildene du legge ut, særlig når eg sitte å lese te eksamen. Så tusen takk for motivasjon te eksamenlesing og godt humør:) Lykke te me svangerskapet! Mvh Elisabeth Johannessen, Karmøy.

Anonym sa...

Mmmmmmm... hva med oppskriften? ;-)

Anonym sa...

Mmmmm, kommer snart innom for en liten prøvesmaking! SST

Anita sa...

De såå gode ut!! Ha en strålende uke!

Bestefars Verksted. sa...

Ååååå,dette så innmari godt ut ;) Så dyktig du er,i ventetiden....og nydelig vogge du har gjort i stand,hun kommer til å bo som en prinsesse,lille Celine. Lykke til,det nærmer seg jo med stormskritt.....

Merete sa...

Mmmmm..ser nydelege ut kanelbollene dine :o) Kjempelurt å ha alt klart nå så kan du "slappe av" når alle vil komme og sjå på babyen..lykke til vidare :o) det nermar seg nå...

Albertines verden sa...

Hei. De kanelbollene tror jeg jammen du må legge ut oppskriften på, de så bare så gode ut. Så deilig spennende å vente på en liten baby, det meste ser klart ut for innrykk, ser jeg. Koselig blogg du har, og det var jammen en god ide, med litt hvitmaling på det geviret. Lekkert ble det. Ha en fin uke!

Elin sa...

Å jiiisees! De så vell sinnsykt goe ut! Nå kom bakeånden over meg også, brett opp armene og frem med hvetemelet!
Lykke til videre i svangerskapet, ikke lenge igjen nå!
Elin