søndag, februar 24, 2008

Litt diverse jeg har laget til vår maritime kjeller

Her er vinduspynten jeg laget til kjelleren (se link her) av de tryllestavene (se link her) jeg fant på Panduro. Kjøpte små stjerneformer i glass som jeg hadde gips i og satte i tryllestaven. Pynta med hvit stein over gipsen.

Kjøpte og en skrivebordsorganiserer i tre på IKEA (se link her) , som jeg pyntet litt opp. Kjelleren er både gjesterom med stue, kontor og arbeidsrom i ett stort rom.
Malte noen bokser som jeg har penner og annet utstyr i.


Og har pyntet opp en til Pugg (se link her) klokke fra IKEA. God søndag alle sammen! Kanskje er dette den siste søndagen vi bare er to stykker som bor i dette huset.......
:)

8 comments:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Du får det fint i kjellerstuen din. De stjerneformete "glassene" var fine! :O)

Merete sa...

Så stilig det vert i kjellaren din med alle dei flotte detaljane på ting og tang som du har kjøpt og laga sjølv :o) Litt av ein energi på deg for tida :o) Ha ei fin veke :o)

Lille Trille sa...

Sååå kreativt og oppfinnsomt du har pyntet i kjellerstuen da :-)
Spennende å vente på baby, albumet du har kjøpt blir sikkert kjempefint...er veldig kjekt å lime inn og skrive underveis - for jammen glemmer man fort alle de tingene man tror man skal huske for evig he,he.
Ha en fin uke.
Klem Lille Trille

Anne-Berit sa...

Så lekkert,og så full av gode ideer du er.Kjempeflott:o)

elin1976 sa...

Du din kreative dame. Nydelig og akkurat slik jeg elsker å lese om:O)

Fru Fjeldhammer sa...

Hei. jeg er fast leser av bloggen din, er ikke så flink til å legge igjen kommentarer, men synes du er en kreativ dame med mange gode ideer... leilighetene deres er veldig lekker, du/dere har god smak. Ha en flott uke og lykke til med fødsel.
(håper det er greit om jeg linker bloggen din til min?)

My little footprints sa...

Hei!
Hvordan går det med deg?? Har to blitt til tre? Krysser fingrer for deg og ønsker deg lykke til! Skal sende noen herlige tanker over ;)
Klemmer fra Beth

Karin sa...

Hej!
Så söt liten jenta du fått! gratulerer. Vad har du brukt før farge på de hermetikk boksarna?