mandag, oktober 06, 2008

I kveld skal jeg.....

....kose meg.
På med kosedress, myksokker og tøfler. Pledd må jeg ha foran tv`n. Kanskje ett Se og Hør eller ett annet blad. En melkesjokolade skal jeg kose meg med! Og kanskje sy bitte litt på ett nytt prosjekt. (ikke en kjole...)

Ha en deilig og avslappende tv kveld.

5 comments:

Prinsesse Elin sa...

Høres helt herlig ut. Jeg gjør det der allerede. Å jeg har ikke handla mer enn to store melkesjokolade plater. he he. Er det kos så er det kos:O)

sandra sa...

det hørtes deilig ut!! skulle hatt den gule dressen der;)

Henriette sa...

Høyrest kjempedeilig ut. Eg har kollapsa i godstolen med litt Belgisk sjokoladeis og ein kopp kaffi, og masse levande lys. Burde jo ha tatt fram eit handarbeide men får sjå....

Har vore innom bloggen din fleire gonger, og eg e kjempeimponert over alt du tryllar fram på symaskinen din. Du e kjempeflink:-)

Lykkelita sa...

Miljøtenking du - så flott. Sånn driver vi litt med, men kunne vært ennå flinkere. Vi fikk innstalert varmepumpe i fjor - FANTASTISK investering!Ellers er det kildesortering og noen sparepærer. Fikk du gjort noe på sy-prosjektet i kveld? Her har det bare vært husarbeid og tv-titting. Nå er det senga som venter. Natta:)

Anonym sa...

Hei Christine :)
Her var det MYE fint siden sist jeg var innom. Idag var det montør her i nyhuset og monterte telefon og bredbånd igjen, gjett om vi (les Jeg...) var glad!!!

Så mange fine innlegg, veldig artig at du fikk ideen om å vise Celine Holmenkollbakken før den ble revet!

Likte godt bildene av Celine på kjøkkenbenken som kokkelærling og TV tittert i Tripp Trapp stolen sin - Herlige bilder!

Jeg skal ta utfordringsspørsmålene i morgen, klem fra Ann-Christin så lenge :) God natt!