søndag, oktober 05, 2008

Puh, mye jobb i dag!Her er bilde fra deilig sommerhage.Her er vi i full gang med å vaske ned møblene og pakke dem bort.  Trist egentlig synes nå jeg, derfor har jeg laget bildene bitte bitte små!

Her er vi klar for vinteren. Med lite bodplass lar vi sommermøblene stå under presenning på vinteren. Ikke så pent, men man ser det ikke innenfra. 

"Det man ikke ser, har man ikke vondt av"


9 comments:

Solveig sa...

Hei:)
Huff ja det er trist å rydde bort sommeren ja! Dere som har en slik fin uteplass å da:) Men den blir da like lekker til neste sommer;)
er det tre møbler dere har? Jeg har noe tre møbler,men fikk beskjed om at de kan stå ute,men må ikke overdekkes(presening ol) pga mugg og at de ikke tålte det. Man skulle heller ikke ha de i en varm bod.. Men du har kanskje hatt de ute slik før?

Ingunn sa...

Ja nå er sommeren virkelig over. Med snøbilder fra mange her inne, må man innse at sommeroutfiten må pakkes bort!!

Håper alikavel du får en fin høst og start på vinteren!;)

hvitstil.com/Christine sa...

hmmmmm. Ja det er tre møbler, men de er egentlig i dårlig stand nå. Jeg skal undersøke akkurat det der. Tusen takk for tipset Solveig!

Synnøve sa...

Uff, det er trist og rydde vekk sommeren. Hadde planer om det i helga vi også, men det er så dårlig vær at det får bli en dag det ikke regner. Jeg er inne på bloggen din hver dag. Men er så dårlig på og legge igjen spor etter meg. Liker bloggen din kjempegodt. Og så flink du er til og sy. Ha en fin søndagskveld.

Therese sa...

Vi rakk ikke rydde bort før snøen kom vi. Men snøen kunne egentlig kommet på slutten av november, og utemøblene hadde sikkert stått der enda ;)

Håper du får en fin søndagskveld.

tinemor sa...

Vemodig å pakke bort sommeren ja.
Det skulle vi gjordt i helgen å, men her har det vært skikkelig høstvær, med regn og vind. Får håpe det klarner opp til uke.

Solveig sa...

Okey, ja du får se litt på det!
Tenkte jeg bare skulle nevne det,i itilfelle du skulle være uheldig er det jo veldig kjedlig!

Håper du finner ut av det:)

Anonym sa...

Tenkte bare jeg skulle tipse deg om at de har hvit pressening på Claes Olsson. Ble så glad da jeg oppdaget det selv :-)

hvitstil.com/Christine sa...

Silje:

Tusen tusen takk for informasjonen. Det er det beste jeg har hørt på lenge, og nå går jeg inn på nettet for å bestille med en gang!!!!!

Tenk det: HVIT PRESSENING. Det er butikken sin det!