lørdag, desember 26, 2009

Endelig sol

Da ble det endelig sol i dag. Vi har vært på stranden for andre gang på to uker og når vi kom hjem ville Celine ta ett bad til.

På stranden er det så store bølger at Celine ikke kan bade. Derfor har vi med ett lite oppblåsbart basseng som vi henter havvann i til henne. Oppi her sitter hun og plasker og koser seg mens hun roper IS IS IS!
I kveld har vi vært på en restaurant i innlandet. For 20 år siden var vi med en spansk familie ut å spise den mest fantastiske mat som jeg har drømt og fablet om siden den gang jeg var ti år. Flere ganger har vi sett etter dette stedet, men aldri har vi funnet tilbake til det. "Mor i Nord" mente det var nedlagt. Siden det har regnet og regnet her ville Husbonden at vi skule dra på jakt etter dette stedet han har hørt meg fortelle om minst en million ganger. Jeg husket delvis navnet, delvis hvor det var og delvis hvordan det så ut utenfor restauranten. Jammen fant vi dette stedet. I kveld har vi spist der- riktig nok ikke så fantastisk som jeg minnes, men veldig veldig god mat var det!

I kveld krysser jeg fingrene og sender gode energier til min kjære kusine som ligger syk. Hun skal stå brud om få dager og jeg håååååper hun (og brudgommen som også har vært syk) er friske og raske i morgen. God klem til dere!

Christine


Posted by Picasa

3 comments:

Unknown sa...

Hei
Ville bare si at jeg misunner dere å være i syden nå, her er det - 16 og snø opp til vinduene:o(

Kos dere resten av romjulen:o)

Ingunn sa...

Det ser herlig ut der. Bra maten smakte selv om det var gått lang tid siden sist.

Ønsker bruden god bedring!

Monicas sa...

heisann.....så fint dere har det...innom for å ønske dæ og dine ei inderlig fortsatt god jul