fredag, desember 25, 2009

Julaften 09

Her kommer noen bilder fra gårdagen.


Celine var helt vill etter pakkene, og hadde null lyst til å bli tatt bilder av :) Hun var så oppspilt at sovingen på dagen kunne vi bare glemme. Det gikk som det måtte gå, etter ca 4 pakker var åpnet måtte Celine ha en times pause.

"Niss" var på besøk. Vi hadde avtalt at nissen ikke skulle være for brå og at han skulle gjøre alt han kunne for å ikke skremme Celine. Det gikk veldig fint, men akkurat når han kom helt bort til henne for å gi gaven ble hun redd. Celine syntes det var gøy å si HO HO HO lenge etter at nissen var gått. Utover kvelden gikk hun å så i døren etter nissen, og ved middagsbordet ble nissen nevnt, og da kom tårene....

Celine elsker musikk og mens vi har vært på ferie har Onkel Stig spilt bæ bæ lille lam sikkert en million ganger til Celine, mens hun synger. At hun fikk en egen minigitar var en superhit. Her spiller både Onkel og Nina til Celine. (Nevnte jeg hvem som ble midtpunktet i går?)

Yr.no melder fortsatt regn, men jeg krysser fingrene for at vi kan få ett lite solgløtt før vi reiser. Heldigvis var det opphold akkurat når vi åpnet presanger ute i går.

Christine3 comments:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så fine bilder av dere! :)

Høres egentlig ikke dumt med pakker etter lunsj da, da er jo ikke ungene overtrøtte (Hedda var oppe tilo 21.15 i går, og hadde en smule manisk latter da hun fikk dukke. For det var visst stor stas!) og så får de leke litt mer enn en halvtime med det før det er senga (litt TRØTT og snurt storesøster måtte legge seg kl 22.30, etter å bare ha lekt LITT nemlig ;P)Håper dere får en fortsatt fin julefeiring! :)

*klem*

Vibeke / Mammas Hus sa...

PS: Celine var veldig lik deg på bildet av dere tre! :)

Anonym sa...

God Jul
nydelige bilder du deler med oss,
rart å se julepynt og julenisse i varmere strøk,
dere var så fine der dere stod med julepyntet klær og blomsterbusk,
nyt dagene, håper solen titter frem så dere kan sole & bade litt før reisen går hjem til Narvik,
kommer til å savne deg,
rart å si iom at vi aldri har møttes, men nå som du skal bo i langt mot nord, virker det som du blir så uendelig langt borte... Glad du beholder bloggen, jeg besøker deg gjerne hver dag...!
Nyt resten av julen med familen på GC. Klem til deg, ann-christin