lørdag, desember 05, 2009

Lørdagskveld i Casa Bussoli

I kveld skriver vi lister. Vi skriver lister på hva vi skal ha med nordover og hva vi skal sette på lager. Siden vi ikke har kjøpt noe hus i Narvik enda, skal vi bo hos"Mor I Nord" inntill videre. I tillegg har vi været flinke og tømt hele loftet. Alt står midt i stuen. Snakk om julepynt!

Relativt ny plante i stuen. Planten står på rokokkokrakken  jeg malte og sagde i to. Nå er de fine avlastningsbord i tv stuen. (så små st jeg ikke klarer å samle rot der, så stor at akkurat en liten tallerken og ett glass får plass)

Forkle jeg har brodert til Celine for en stund siden, kun 4 str for stor :) Hun elsker å bake. BAKE BAKE roper hun titt og ofte.

For noen dager siden snakket jeg med vennninen min i telefonen- rettere sagt: prøvde å snakke med henne. Barna hennes var så elleville i bakgrunnen at jeg ikke kunne høre hva hun sa. Barna hennes hadde fått ny trippel CD som hun varmt kunne anbefale meg. Jeg bestilte og i dag kom den. Celine har virkelig vert ELLEVILL! Vi har sunget med og danset i timesvis." Gøy" sier Celine.

I morgen blir det nok en travel dag. Vi skal en liten tur til Hønefoss og Tomines Hjem og sjekke ut nyhuset deres, julegrantenning på lekeplassen og IKEA. (Kan jo bli lenge til neste IKEA tur- Ikea Haparanda ligger jo endel timers kjøring unna Narvik)

God kveld
Christine

9 comments:

Therese fra huset med de rare i sa...

Vi fikk et eksemplar av den serien i posten med 6 "prøve sanger " på som Thea bare elsker. Kanskje jeg skulle bestilt cden til henne jeg og. Hvor bestilte dere fra??

Klem Therese:)

Anonym sa...

Hei!
Hva skal dere handle på Ikea? Gøy å høre om litt tips fra deg.

Mette Lindseth

Anonym sa...

Den CD bunken kan jeg også skrive
under på er populær, vi kjøpte den til barnehagen jeg jobbet i for 5 år siden og jeg har den hjemme også, herlig fengende barneglade CD'er...!

Emmeline sa...

Syns at du er så FLINK til å jobbe, til å systematisere og til å glede deg over de små tingene...Blir alltid så glad når jeg leser bloggen din. Er kjempespent på flyttingen, syns dere er KJEMPETØFFE som bryter opp og starter helt på ny i Narvik. Det må jo bli superdupert for Mor i Nord og UTROLIG spennende i forhold til å finne hus, og sikkert i forhold til jobb og alle ting --hva vet jeg??
Følger iallefall spent med videre, og må bare sende deg en stor juleklem for det fortjener du:)

hvitstil.com/Christine sa...

Therese:
Jeg googlet musikkbarnehage så fant jeg en link. Har ingen anelse hvor det var. Du finner det nok.Med cdene kommer det også 3 bøker.

Mette:
Egentlig ikke så mye spennende. Nye trekk til sofa, sjeselong og stol i stuen. Regner med at flyttebyrået og lagring kan sette sine merker, så da er det greit og ha nye trekk klar. Ellers: overdelen til celines lekeovn, pepperkakedeig til bakemester celinesen, noe mere da???? Husker ikke!

Anonym sa...

Ja, det kan jo være lurt. jeg kjøpte også pepperkake deig der:-) Hvs lags stil skal du ha i Larvik? Liker du Liatorp serien til Ikea?

Mette L

aase sa...

Den cdèn tror jeg jentene her også har slitt ut du!! Den har vært poppis i flere år nå!!

Kan tenke meg du sorterer og ordner nå som du har tømt loftet ja!! Du får bare ringe om jeg skal leke mamsen og lillegutt å komme med søppelbilen....hihi!!!

Anonym sa...

Blir det ikke trist å flytte fra familien deres da?? Eller er all familie oppe i nord??

Ingrid Helene sa...

de cd'ene er super populære her i huset også.. kan få tak i de
http://www.nofafo.no/produkter/produkt-1_liste.asp?gruppe2ID=7