lørdag, mai 01, 2010

Husbonden: Jeg elsker Narvik!

Husbonden er en "gammel" alpinist, men har de siste årene ikke vært så mye på ski på grunn av jobben som megler i Oslo og avstanden til de gode alpinanleggene.

På torsdag (dagen før vi kjøpte huset) dro husbonden i Narvikfjellet med de lokale skiheltene som har tatt godt imot Husbonden her i Narvik. Etter en lang ettermiddag og kveld i Narvikfjellet kom Husbonden hjem og erklærte: JEG ELSKER NARVIK!

Jeg forstår litt hvorfor når jeg sjekket ut bloggen til fotografen Rune Dahl. Jeg har lånt to bilder fra bloggen hans og resten av bildene kan sees på linken her

Husbonden i fri flyt!


På vei ned fjellet i solnedgangen klokken 21:30. Det skal sies at Husbonden har bodd i Alpene, men han sier at ingenting kan måle seg med Narvikfjellet!


Ellers vil vi takke for alle gratulasjoner i forbindelse med huskjøpet. Tusen takk hver og en. 

Christine

15 comments:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flotte bilder!

Og så herlig for deg når han sier slikt. Jeg regner kke med at han ville flyttet med deg om han virkelig ikke ville, men likevel må det være godt å høre ham si det på den måten! :) ♥

Håper dere får en herlig lørdag - her er det regn, men vi har montert ny sykkel til Heddafrøken, så nå er det sykling på stua. ;)

*klem*

Rock'n Roll Ballerina sa...

Flotte bilder! Gratulerer med huskjøp! Gleder meg til å se hva du kommer til å finne på mht. evt.oppussing og interiør etterhvert;)

God helg!

Ingvild B sa...

Hjelpe meg..
Jeg får vondt i magen av slike bilder.
Tøff mann... Og tøff kone som lar han få lov.. Hehe..

Men flotte bilder! Jaaa...

Grattis med huskjøp.
Det var nydelig!

Unknown sa...

Flotte bilder! Og så kos at han sier slikt, betyr sikkert litt ekstra for deg det, at han trives på ditt hjemsted:o))

Det så unektelig digg ut og kaste seg utfor der da, skal være enig med ham i det ❤

Kos dere i helgen, og sikkert med planlegging av hvordan ny-huset skal bli:o))

Klem Line

Cathrin sa...

Utruli kule bilda, han Rune e en dykti fotograf. Narvikfjelle e et eldorado førr skifolk d e helt sekkert. Kan tænke mæ d varma godt når han sa at han elska Narvik, da vet du nu værtfall at dokker har gjort rætt valg når dokker valgte å fløtte hjæmover.
-klæm-

Hos Farmor sa...

Kjempefine bilder :) Skjønner at han liker seg der ja!!
-God lørdag-

Emidoras verden sa...

Hei Christine!
Gratulerer så mye med nytt hjem!
Flott utsikt ,og så likte jeg uteplassen..blir nok mange flotte sommerkvelder som tilbringes her:)
Som så mange før meg har kommentert,blir det spennende å følge med hvordan dere gjør huset til deres eget.
Fortsatt fin helg!
Nina

Mariann sa...

Wow, for noen kule bilder, og så bra at både du og han er fornøyd med den nye hjembyen :). Grattis med nytt hus, det så kjempfint ut, for en deilig utsikt. KLEM

Elisabeth sa...

fantastisk. Gratulerer med nytt hus, og fantastisk utsikt. Denne bloggen din må jeg si er utrolig bra for oss østlendinger som aldri har vært i nord. Du presenterer omgivelsene gang på gang slik at jeg blir fristet til et lite ferieopphold bare for å se nordlige delen av landet vårt.
Ser spektakulært ut.
Elisabeth

Sassa sa...

Gratulerer med huskjøpet. Det var bare helt dødslekkert. Og Ja narvik her helt fantastisk for oss som liker nedover ski iallefall:)
Fortsatt god helg til dere.
Sassa:)

Havets Datter sa...

Nydelige bilder!! Det så alldeles herlig ut :)
GRATULERER så mye med huskjøpet!!! Det var et flott hus. Blir nok lekkert når du får satt ditt preg på det tenker jeg ;)
Ha en flott kveld!

Ocean showroom sa...

Grattis till husköp!!! :-) Och fina skidbilder. Kramkram alexandra

Min stil sa...

Flotte bilder. Narvik har utrolig mye bra, man må bare være flink å utnytte det.
Gratulerer med huskjøp! Ser ut til å være ett hus etter deres smak?
Kjempeflott.
Ha en strålende søndag.
Klæm Susannne

Unknown sa...

Flotte bilder!
Veldig fint at mannen din trives her i Narvik :)
Gratulere med nytt hus! Ser at det er et hus i vårt nærområde. Vil i den forbindelse si at det er utrolig barnevennlig og flott å bo her! Skola er helt fantastisk, passe liten og overrsiktilg. Vi foreldre holder forretsen på å pusse opp klasserommene nå og vi har bare siste finpuss igjen i ettermiddag på klasserommet til min datter.
Det er jo enda noen år igjen til din lille jente skal begynne på skolen, men jeg regner med at det er av stor betydning at hun i fremtiden kommer til å få gå på en trivelig og bra skole - med MASSE engasjerte foreldre, og flotte lærere :o)

Velkommen til Fagernes!

Hilsen Eva

Tone W. B. sa...

Så bra at husbonden finner seg så godt til rette:) Gratulerer så mye med det nye huset, blir spennende å følge deg fremover! Ekstra morsomt for meg å se at det var på Fagernes og i Moslings vei:D

Beste hilsen fra Østerås