torsdag, mai 13, 2010

Luksus: Ingenting er som å sove i strøket sengetøy

Da husbonden og jeg bodde på Nesøya hadde vi Smart Club rett borti gata. SmartClub hadde ett billig billig polsk vaskeri for å lokke flere kunder. Dette brukte vi og fikk vasket og strøket alt sengetøy nesten gratis. Da Coop tok over SmartClub ble det slutt på denne luksusen, og jeg måtte stryke sengetøyet mitt selv. Og her i Narvik finnes det ikke engang vaskeri, så nå må jeg til og med stryke duker selv.
Løsningen har blitt denne ElnaPress`n. Nå presser jeg både sengtøy og duker like proffesjonelt som vaskeriene. Jeg er så fornøyd at jeg bare må dele det med hvitstil leserne!

Nå er det bare litt over en mnd til vi overtar ny-huset. Jeg gleder meg som ett barn til å få internett igjen. Løsningen vi har her i gjestehytta med ICE.NET er katastrofal, og det skal bli vidunderlig å kunne surfe med gjennom nett igjen! *kan nesten ikke vente* I tillegg skal det bli fint å få flyttelasset. I utgangspunktet har vi klart å pakke med oss det meste vi trengte, men nå når sommeren kommer tror jeg vi har litt tynt med klær og utstyr.

Ha en deilig fridag, vi skal vaske til 17. mai og så blir det nyting av godværet.

Christine

13 comments:

Mette sa...

Helt enig med deg mht sengetoyet. Ikke sa ofte jeg orker a stryke det..., men det er absolutt verdt det. Bare det a legge seg i rent sengetoy er nytelse! Horte om en undersokelse her borte i England som gikk pa hvor ofte folk skiftet sengetoy. Det var sjokkerende sjelden! Det kunne ga et par maneder mellom hver gang!!! Skrekk!!

Skjonner godt du gleder deg til a fa flyttelasset! Det er nesten som julekvelden for ofte sa glemmer man hva man har eller man ser det i et nytt lys for det skal passe inn et nytt sted. Gled deg!

klem Mette

helen og gutta sa...

Det høres deilig ut å ha nystrøket sengtøy, burde kanskje vurdert å investert i en slik profesjonell stryker som du har fått deg. Nå er vi snart på vei på tur på denne deilige fridagen, vi skal grille og ungene har delte meninger om dagens plan (elsdtesmann synes det er så kjedelig hihihi) Tror nok han forandrer mening når vi kommer oss dit vi skal . ønsker ellers deg og dine en flott dag. KLem

Unknown sa...

En slik må være en drøm å ha!
Jeg har ønsket meg presse en stund for stryking er det kjedeligste jeg vet og noe blir jo aldri bra uansett hvor mye man stryker og presser;)

Klem fra Grete

Asbjørn Tvedt sa...

hei Christine..
Jeg har lest bloggen din en stund, jeg regner meg selv for å være tålig "oppegående" og litt pirkete...men stryke sengetøyet ...? hallo ..gjør du det? følte plutselig at vi var tilbake mange år i tid..;-)
men ære være deg..det høres fantastisk ut...
ps. ikke slit deg ut på unødvendige gjøremål!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Takk for tipset! Du er jammen meg en flink husmor:)

Unknown sa...

Jeg sitter og fniser litt i skjegget (selv om jeg selvsagt ikke har skjegg.)

Jeg tror aldri jeg har strøket et eneste dynetrekk i hele mitt liv, og jeg har heller aldri tenkt at det går an å sende duker på renseri og få de støket og rene tilbake.

Takk for luksustips! :)

Tone Yvonne sa...

Å sove i nystrøket senge tøy er en luksus man setter pris på når man først har prøvet :O)

Det hender at jeg også tar med tid til det, bare for behaget skyld. Sover faktisk utrolig god i størket sengetøy :O) Det er ikke gammeldags, det er bare velvære og ren nytelse.....

blir spennede med overtakelsen av huset!!

Ha en fin kveld!
klem

Ingunn sa...

Sengetøy må være superglatt for at jeg skal trives. Jeg har gått over til silke som vaskes 2 - 3 ganger i uka. Men nå vet jeg hva jeg kan gjøre; stryke hjemme.

Takk for tips og ha en fin uke.

Ellen sa...

Jeg stryker alltid sengetøyet. Jeg og mannen har dobbeldyne så det er jo et stort sengetrekk å stryke men det spiller ingen rolle. Jeg stryker alt, alltid. Mannen hadde aldri sovet i strøket sengetøy før vi ble sammen. Dette er noe jeg "lærte" hjemmefra og som du sier så er det luksus. Gratis luksus kaller jeg det for!

Denisa sa...

Jeg ønsker meg en slik presse, jeg stryker alt av klær, sengetøy og duker selvfølgelig. Det beste som finnes er å se nystrøket sengetøy pent i skapet. :))

Anonym sa...

Ååååå--- nå ble jeg glad- min gamle pesse forsvant i vannflommen i huset -- Denne Elna ser helt lekker ut - med vanndamp ?? Dette blir min nye presse!

mor i nord

Linda sa...

Alle mine venninner ler av meg og strykejernet, men strøket sengetøy er det BESTE som fins! Ønsker meg også presse!

Anonym sa...

Hei
eg ser det er lenge siden dere snakket om kles stryking.
Eg fant slik sidet www.soshusmor@com.