lørdag, august 28, 2010

Hjemme igjen!

Da har jeg vært på lynvisitt i Oslo. Gave og interiørmessa var hovedmålet, og det fikk jeg med meg. Jeg er vel ikke overimponert, men den var grei. Jeg fikk tak i masse flotte ting, og har gjort meg opp noen tanker om butikken min.  Deretter var det tid til middag på nodee på Majorstuen. Målet var også å kjøpe miniagurker til sylting, men jeg rakk ikke grønnsaksbutikken før den stengte :(Veldig surt fordi dem ikke selger miniagurker her!

Jeg er bitt av sybasillen! Denne uken skal jeg ta med symaskinen min i butikken. Kom gjerne innom å ta en titt. I fjor lagde jeg dette legoteppet til Celine. Husker dere legoteppet fra 80-tallet?

Jeg har lært meg litt mere om søm siden jeg lagde dette, men jeg minnes at jeg var rimelig stolt av resultatet!

Jeg hadde kjøpt ett ferdigquiltetstoff på stoff og stil, om jeg skulle gjort det nå hadde jeg nok quiltet teppe selv. (gjennom alle lagene.)

Dekorsøm langs kantene. Nå skal det syes!!!

Men aller først:

Skjomen Helt Rått. Det blir festival på husbonden og meg i kveld. CC cowboys spiller. Vi har allerede vært inne på talentiaden tidligere i dag, nå er vi hjemme og fyller på med varmere klær og mat- så er vi klare igjen.

Christine

8 comments:

Blomsterpiken sa...

En aktiv dag, med andre ord:-)

Kjempefint teppe!

Kokerella sa...

Hei Christine!

For en smart løsning, legoteppet du laget! Den skal jeg prøve å huske på til den dagen det blir noen småtroll her i huset.
Hvilken modell Janome har du og hva koster den?

lillpastill sa...

Så koselig legoteppe/pose!! Et slikt er jo supert som gave.. Den dagen jeg får en liten, skal jeg jaggu lage mye fint gitt..!

Men først trenger jeg en symaskin, Hvilken kan du anbefale til meg.. Har sydd litt før, men er samtidig ikke noen erfaren sydame - kunne tenke meg en symaskin som jeg kan leve lykkelig med i mange år, helst som kan brodere slike flotte bokstaver og andre koselige ting!

Klem fra meg

Tiriltungen sa...

åh, for en nydelig lekepose. Vi skal snart pusse opp rommet til litjspira vårres, og jeg har heftige planer om å sy en slik lekepose. Takk for tipset! har du brukt noen mal? stoff og stil?

Lykke til med syingen!

Anette :-) sa...

Åhh, som jeg skulle ønske mamma aldri hadde flyttet fra Narvik, for jeg har så lyst til å besøke butikken din!!!! Men neste gang jeg er i nærheten kommer jeg garantert innom :)

Flott legoteppe forresten!

♥ Monica ♥ sa...

Nydelig legopose. Elsker dekorsømmen din ♥

re:signert sa...

For en flott hjertesøm. De nyeste maskinene gjør vel det meste. Skjønner nå at jeg helt klart må vurdere en oppgradering av min. Søren kjenner jeg ble rimelig misunnelig! Elsker sånne detaljer som rett og slett hever et produkt. Gir den det lille ekstra! VÆ. MÅ HA!!! hilsen Signe

Anonym sa...

Så nydelig legoteppe  Tar du imot bestillinger? Klem fra Nina