tirsdag, august 10, 2010

Hvordan feirer man?

Er det noe vi interiørbloggerne kan så er det vel å stelle i stand til fest! Den aller aller siste ukesoppgaven i Postbankens Boligdrømmen konkurranse er å vise på film hvordan man skal feire om man vinner! Jeg har noen tanker om hvordan en slik feiring skal være, men nå ønsker jeg at alle som er innom hvitstil kommer med forslag på hvordan vi skal feire!
Føl deg fri til å foreslå hva du vil!Skriv i kommentarfeltet! Eller send meg ett bilde eller enda bedre- ett video klipp :) 
Nå skal jeg bort i butikken og sjekke/gjøre:
*gulvene i kjelleren blir malt
*de siste lysene kommer på plass
*varer blir levert
*internett kommer på plass(jippi joho!)
*kake-kjøkkenet! mitt blir levert
*mannen som leverte kassasystemet lærer meg med kassen
*snurre 400 stoffer til på stuv
*registrere alle varer på strekkode og i kassen.
*hyller blir satt på plass

Det får vel holde i førsteomgang!
Mye arbeid, men veeeeldig gøy!

Husk å stemme på Bussolis i Boligdrømmen

Christine
18 comments:

Anonym sa...

Siden drømmen er å vinne penger til gården dere har kjøpt, ville jeg ha feiret der. Og gjestene måtte komme i klær fra den tiden gården var på sitt flotteste. Meny også fra den tiden.

Jorid + NOE Blog sa...

Et realt hageparty, med ballonger, leker for ungene, partytelt, farger og sprell! :-) Det er en STOR glede, om du vinner!! Ha en fin dag i butikken, puh, ble nesten litt sliten bare av å se på listen. Skulle ønske jeg bodde i Narvik, da skulle du fått en håndstrekning.

Klem

Unknown sa...

synes forslag nr 1 var supert.
siden det er august ville jeg gått for en gammeldags hagefest, med mye god mat, gode venner og litt vin
krysser fingre for dere

Trine sa...

Hei og hopp :)

Syns du ska invitere alle vennan og andre du kanskje syns fortjene å være me på feiringa, hjem i det flotte huset ditt, evt ta det ute på gården, så alle får se kor flott dokker har det der :)
Der kjøre du igang me masse selskapsleka og anna gøy!
Litt me på det øverste forslaget..
Gå tilbake i tia :D
Det hadde vært utruli gøy!

Masse lykke til i innspurten!
(visst hode mitt e me mæ i kveld ska æ prøve å lage ett innlegg førr dæ :) )


Klæm

Karin Elisabeth sa...

Festen ville jeg hatt i retrostil. Den tidsepoken som gaarden naa har, med snille hjelpsomme onkler, resten av slekt og gode venner. Lykke till med innspurten:0)
mvh Karin

små og store drømmer sa...

Likte ideen til Anonym.
Beste jeg vet er mange gode venner og masse god hjemmelaget tapas :)
Finner ikke noe bedre!

Marthe Lind sa...

Synes dere skal feire som dere bør, og ofte gjør! Dere er jo såå flink til å invitere venner og familie til festligheter, og hvilken anledning er vel bedre enn denne!? Inviter til fest på gården i Sjomen. Tønnegrill og god stemning! Venner og familie får sett Seljord gård i all sin prakt slik det er nå, og vil heeeelt sikkert komme tilbake senere, når dere har kommet i gang med oppussing og oppgradering! Klart dere vinner! Stå på! Klem

Husbonden sa...

Tusen takk for all hjelp med stemmer og hyggelige ord.
Dette setter vi utrolig pris på.

Til de av dere som har hatt noen maling og spray spørsmål de siste dagene har jeg prøvd å svare siden Christine har mye å holde på med om dagen.

Anonym sa...

Jeg synes feiringen bør skje på gården, siden det er den det dreier seg om. Inviter venner og familie :)

Lene sa...

Så flott det ville vært og lagt festen til gården, men her må dere jo også tenke praktisk da, kommer alle ut dit? Hva er praktisk hvis det regner? Dere kan ko ta det i huset hjemme også, hagefest (med backup innendørs) med løfte om ny fest på gården når den er oppusset?

Hva med å invitere til stor fest og be alle ta med seg litt mat hver? Så blir det stort tapas/koldtbord uten at dere skal organisere og styre dere helt i hjel, dere har jo nok å henge fingrene i for tiden!

Så kan dere heller spandere noen sprudlende dråper og kaker til store og små! :-)

Anonym sa...

Hadde vel ikke ville hatt noen kjempefeiring jeg ettersom da kanskje d ville kommet feil ut at man bare var med på konkurransen for å få penger til å ha en fest... Hva med en liten feiring med bare deg og mannen?

Anonym sa...

Det er ikke mulig å hjelpe dere på noen måte til å sanke flere stemmer da? Dele ut flyers i Oslo, eller sette opp en stand og gi bort nystekte vaffler og kaffe mot at de stemmer på deg på (med pc på stede så de får mulighet til det med en gang, og eventuelt hjelp hvis nødvendig?)

Anonym sa...

Først vil jeg bare si at jeg er helt ny i denne bloggeverden, men jeg finner oftere og oftere meg selv sittende og kose meg med forskjellige interiør blogger på kveldene:) Nettopp DIN blogg er favoritten,og jeg har fått masse tips og ideer til fornying av mitt eget hus! Så over til det du spurte om; deilig mat og god vin sammen med gode venner er alltid koselig..men sikkert enda koseligere å ha festen på drømmegården deres:) Ønsker dere masse lykke til og jeg stemmer på dere hver eneste dag! Hilsen Linda

Anonym sa...

heia,du får det nok til,du er fantastisk kreativ.lykke til videre.klem.

Anonym sa...

Champagne, tapas & jordbær dyppet i mørk sjokolade,
lykter i trærne, HVITE ballonger og masse glade gjester som fyller hus og hage ...!

klem til deg

Moccamamma sa...

Hvis du vinner - we hope - så antar jeg at du uansett kommer til å feire med venner og familie.

Jeg drister meg til et forslag, som kanskje er helt skivebom......Hva med å lage et bloggtreff på Ytre Slettjord, der du tar med en god gjeng fra tilhengerskaren og heiagjengen din ut og bokstavelig talt gir dem en smakebit av boligdrømmen din. Den inneholder vel både kos, natur og arbeid :)

Når du har kommet i orden i hus og butikk, og vinteren har gått, da har dere sikkert god oversikt over hva som skal gjøres på gården. Da tenker jeg at du på et eller annet vis velger med deg en gjeng som har lyst og mulighet til å komme til Narvik, setter gjengen i arbeid med maling eller lignende på dagtid, mens de lyse kveldene og nettene kan brukes til hygge.

Ellers må jeg si at jeg er imponert over arbeidskapasiteten din! Hus, butikk, blogging, boligdrøm, mann og barn......

Lykke til med butikkåpning, og med finalen i Boligdrømmen!

Hilsen fra
Moccamamma

Anonym sa...

Festen bør S E L V S A G T feieres på gården, hvor du ved siden av champagne og noe å bite i, forteller dine gjester om planene du har med stedet. Alle som vil bør få anledning å komme,ikke bare familie og venner.
Lykke til! :)

Familien Tuv sa...

Hva med å invitere venner og familie på gedigen kombinert fest/dugnad ute på gården? Først litt jobb så grilling i fjæra med den utsikten,- måtte jo bare bli bra!!!