tirsdag, oktober 26, 2010

Nedtelling til hverdagslyx

I morgen begynner den første av mine to luksus og skjemme meg selv bort dager! Jeg gleder meg som ett barn. Aller først skal jeg til Karisma frisør her i Narvik, der skal jeg få lagt nye striper(de fineste i byen) og klippet håret litt. Begge deler trengs sårt!
Deretter går Bussolifamilien rett til dekket bord og spiser middag hjemme hos venner. Luksus luksus!

Torsdagen kjører jeg til nabobyen Harstad med ei vennine. Vi skal på spaSpa by Mikkelborg, og der skal jeg legge meg inn til renovering. (Jeg skal i alle fall ta Madonna Icon behandlingen)  Det skal jeg fortelle mere om når jeg har vært der.

Etterpå skal det spankuleres gatelangs, og sikkert som banken er det at jeg MÅ innom Lykke og Lukas. Fineste butikken i byen.

Nå lurer jeg på om noen hvet hvor jeg kan få trukket om en stol i Harstad???? Jeg har ett stolprosjekt som er halvferdig, og nå innser jeg at jeg ikke kommer til å ha tid til å gjøre den ferdig på denne siden av jul. Jeg trenger hjelp.  Tips til trekking i Harstad?

Vi har planer om å flytte noen dager til Gjestehytta til Mor i Nord, mens vi fikser gulvene i huset.
Her går det unna nå :)

Takk for alle tipsene om interiørmerker, jeg holder de litt for meg selv, før jeg legger dem ut, men det kommer etterhvert.

Christine

5 comments:

Anonym sa...

Hei Christine.

Møbeltapetserere/omtrekkere i Harstad er et firma som heter Stene. Ligger i Langnesveien. Sjekk gule sider for veibeskrivelse :-) Når du er i harstad sjekk ut ny interiør/klesbutikk Vakre Vene, lengre ned i samme gate som Lykke og Lukas.Hjerterom by inko ligger lengre opp/ut av byen i samme gate.Begynner å bli litt flere nisjebutikker i byen nå og det er bra. Ha et flott opphold på SPA, Mvh. Maritha Helen fra Harstad :-)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Oioioi, storforandring allerede jo! :D Herlig!!! Gleder meg til å se! :))))

Skikkelig misunnelig på spaet ditt altså. *ønskeseg*

Blir skikkelig Hvitstil.com hos meg nå, i dag og i morgen og på torsdag blogger jeg Celines Hus. (Du får si fra om det er noe som blir feil eller ikke likt ;))

*kjempeklem*


PS: Nå har jeg linket hit på ditt navn også. Så plutselig at jeg hadde vært litt kjapp ;P

Christina sa...

Hei på deg!

Ho dama borti gata dåkkers har jo møbelverksted og trekk om møbla!

Kos dæ med renovasjon og egenpleie,du fortjene det;)
Fredag til lørdag = Ikea:):)Klæmma

Flittiglise Norway sa...

Hei! Så kos med Harstadtur:-)Du MÅ innom Hjerterrom(de holder til i Storgata, litt lengre opp enn Lykke og Lukas) De har MASSE fint. Det er åpnet en ny butikk som heter Vakre vene (nederst i storgata)De har stort sett klær, men også noe "stæsj" til hjemmet. Veldig koselig butikk. Tanta Thea (på senteret i sentrum) har også en del fint til hus og hjem!
Ang Spa Spa by Mikkelborg så skal de åpne i Narvik snart. Gled deg!! Mikkelborg selv er ei barndomsvenninne av meg og UTROLIG dyktig. Gled deg til spa og kos deg i Harstad.

Hilsen Lise

EmmyEve sa...

http://www.thor-evensen.no/

Bestefar driv denna, de trekke om møbla i Hardtad ;)