onsdag, oktober 27, 2010

Tingenes tilstand!

En liten fugel kvitret i øret mitt at den nye salongen vår befinner seg på en trailer en eller annen plass mellom Sverige og Norge. Det samme gjelder skoskap og ett nytt vindu til stua. Jeg satt i tenkeboksen i hele går og så ringte jeg min husbond på jobb og spurte hva han tenkte om gulvet hjemme.....Jeg foreslo at vi skulle gjøre noen tiltak litt fort, slik at vi er klare til å ta mot våre nye møbler. vi liker ikke fargen på parketten-det er vi enige om, og ikke vil vi bruke så mye penger på å legge nytt gulv akkurat nå! Dt er mye mulig at det er ett fint tregulv under parketten, men vi tar ikke sjangsen på å sjekke det nå. 

Resultat: vår midlertidige løsning er å male parketten!!!! Oh yes!. Vi har undersøkt med malegutta vi kjenner og Jotuns egene folk har blitt spurt til råds.

I natt når gjestebadet var ferdig grunnet kastet vi oss i den kjedelige jobben med å tømme gang, stue, trappeområde og kjøkken for møbler og stæsj. Mens jeg skriver nå står husbonden med sandpapir på slipebrett og pusser ned parketten! Her går det unna......

Stripene er forresten på plass i håret. Karisma-jentene har til og med lært meg å lage fin hestehale, og hvordan gjemme de *****små avslitte hårene. I morgen: spaSpa by Mikkelborg i Harstad.

Christine

15 comments:

Jorid + NOE Blog sa...

Jeg kan rett og slett ikke forstå hvor dere tar all energien fra!!! :-) Men så bra det kommer til å bli, og fint å slippe å utsette det!!

Stå på!
Klem

Villasol sa...

Det kommer til og bli kjempe fint. Har akkurat malt laminat med den nye fra trestjerners. Ble kjempelekkert. Du finner det på siden min hvis du vil se.

Lykke til!

Klem Ingunn

CamillasVilla sa...

Jammen er dere modige som sliper vekk og maler en såpass ny (og fin etter min mening) parkett, men vi er forskjellige. Tipper det blir fint til slutt uansett jeg, du får jo til alt du tar i! :)
Og ja; hvor i all verden tar dere energien fra..? Jeg skulle løftet penselen til baderomstaket i kveld, men ble visst sittende her i stedet... ups.
Noen tips..?

God kveld!
Camilla :)

n i n a s hjem sa...

Wow, skal si dere får ting gjort!
Her hjemme må jeg gjerne diskutere med min kjære i flere mnd før han KANSKJE blir "med" på å fikse noe jeg ønsker.
Han er av slaget som ikke riktig forstår dette intense ønske om å forandre "hele tiden" (det er hans ord)

Gleder meg til å se!

Nina

Bergfrua sa...

Wow! Så spennende! Utrolig hva maling kan gjøre!! En alternativ løsning i travle tider!! Håper dere tar vare på hverandre også! Jeg og kjæresten har også pusset opp litt i det siste og det var en god mulighet for kjærestetid å gjøre noe sammen! (selv om oppussing ofte forbindes med slit og noen ganger også frustrasjon). :)
Ta en kikk på denne siden:
http://interiorpsykologen.no/
Det er moro å holde på som vi gjør, spraye, male, lappe, snekre, dekorere og pynte!! Vi er jo interiørbloggere!! :)
Ha en fin kveld og lykke til!!

mvh Bergfrua

Unknown sa...

Spennende!
Og tøft:)
Gleder meg til og se resultatet ♥

Klem Line

Vibeke / Mammas Hus sa...

Heiheihei! Her går det unna!!! :) Stilig ♥

Helt enig i å male gulvet, det blir nok mye finere hvitt! :) Og hvorfor ikke male? Det blir jo enten male eller rive ut. ;)

Livets små øyeblikk sa...

Håper du forteller hvordan det gikk med parketten når dere er ferdig, jeg har lyst å gjøre det samme men mannen i huset er "skeptisk";-)

Lykke til videre:)

Alexandra sa...

Jeg gleder meg til å se resultatet! Jeg er også helt inne på å gjøre noe med vår mindre pene gule parkett... venter i spenning! Lykke til!

Siri sa...

hei! så spennende det blir å følge med på maling av parkett! (som med alt annet du foretar deg) mamma gjorde det samme for noen år siden, og da var der ingen hun snakket med i maleforretninger som hadde hørt om det. men hun tok sjansen, og det ble kjempefint! hun vasket godt med salmiakk for å matte ned, og så grunna hun ett strøk. deretter malte hun to strøk med fargen s 3500 n, hel ren grå. det ble så fint! regner med dere skal ha hvite gulv? ;)
lykke til med malinga! jeg misunner deg pågangsmotet og energinivået ditt! ;)
mvh Siri

:) K sa...

Dette blir spennende!!! :) Nydelig soverom dere har :)

Villa Creme sa...

Dette gleder jeg meg til å se!!
Dere to er iallefall et radarpar Christine, ingen tvil om det;)

Anonym sa...

gleder meg veldig til å se resultatet av dette, syrom osv. titter hver dag på bloggen.

Anonym sa...

skal vi ikke få se det nye stripene i håret? fin dag til deg og dine :)

meg sa...

hvor lang tid tar det å slipe + male parkett? tenker om jeg tar meg fri fra jobb et par dager.ungene kan jo ikke være oppi der;) veldig fint!