lørdag, februar 26, 2011

Ut på tur!

Da ble det utflukt på oss i dag. Palmitos Park på Gran Canaria er en fantastisk park, som har masse show og gøy for barna. I dag har vi sett på hauker og ørner. De har ett stort delfin-show også, men Celine var så sliten da det begynte, så da tok vi turen hjem.
Var ikke så mange bildene jeg fikk tatt, men noen papegøyer på nært hold ble det.


Selvportrett under showet med ørnene. Det ble litt i varmeste laget for Celine, men med solfaktor 30 på oss begge og massevis av vann så gikk det fint.

Skeptisk er kanskje forbokstaven her. 

Orkide huset!

I morgen er planen å reise til Las Palmas. Det store karnevalet er i gang her og i morgen skal barnas Karnevalsdronning kåres i Catalina Parken. Er det noen som har vært på karnevalet her? Jeg lurer litt på om barnas karneval søndag kveld er bedre å dra på en skolenes karneval som er mandag morgen.

Ha en god kveld.

Christine


7 comments:

Audhild sa...

Så fine bilder!
Masse fint å se på i Palmitos parken ja!Imponerende at de greide å bygge opp så bra etter brannen!

Vet desverre ikke noe om karnevalet nei...
Kos dere i varmen heldiggriser :)

stine sa...

Hei det ser deilig ut. Var der på karneval for noen år sia å det var virkelig å se det som var I byen på kvelden. Virkelig en opplevelse:) kos dåkker

Anonym sa...

Åååå så nyyydelige fugler,elsker papegøyer. :))

Anonym sa...

Hei!
ville bare si at de fleste museum/kirker o.l er stengt på mandager... men hvis dere skal på shopping og karneval så er det jo helt fint ;)
Vi skulle på museo elder for vi hadde hørt at det var så veldig fint, både for barn og voksne... men ble litt skuffa når vi kom fram og fant ut at mandag var den eneste dagen det var stengt...
Kos dere masse på ferie!
Hilsen fast bloggleser.

Ina sa...

Åh, sol og varme, karneval og solkrem hørtes absolutt ikke feil ut nå, jeg misunner dere skikkelig! :) Flott blogg du har!
Kos dere videre på tur!

susan`s side sa...

Kos dere masse på ferie

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Fine bilder! :) Vi er også på Gran Canaria nå og reiser hjem til evenes på torsdag etter to supre uker med sol og varme - godt for kropp og sjel! :D

Kos dere masse!