lørdag, mars 26, 2011

Det aller fineste babyteppe

Da ble det sofaen på meg både i går og i dag. Jeg hadde egentlig billett til Postgirobygget i går og Madcon i dag, men energien strekker ikke til, så da er det bare å velge bort.......

Kusinen min, Maria hadde det nydeligste babyteppe til sin lille prinsesse. Hun fortalte meg at det ble kalt Kongelig Dansk Babyteppe og etter noen googlesøk er jeg helt betatt av dette teppet. Er det ikke nydelig??? Det finnes sikkert flere varianter, disse bildene fant jeg på filiokus.dk

Mary er forresten en av de flotteste kvinnene jeg vet om, så jeg legger ved noen bilder tatt rett før tvillingfødselen for Vouge. Jeg synes de er så flotte!

Bildene er tatt mens de holder på å flytte inn i sitt nyoppussa hjem.Forresten kommer min venn og interiørspesialist Petter Leiros  hjem til Narvik i denne uken som kommer, om noen skulle trenge konsulenthjelp er det bare å kontakte han her.

Ha en fin lørdag.

Christine

15 comments:

Anonym sa...

mamma og pappa har strikket slsikt til alle barnebarnasine - de er kjempe fine!!!

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Kjempe nydelige tepper.. Bare synd man ikke har noen til å putte inni dem....
Ha en fin kveld
klem

Alexia sa...

sånn babyteppe strikket min mor til min eldste......og ja, det har jeg ennå, det er nydelig- nå ble det enda mer spesielt!

Karin sa...

Hei,nyyydelig babyteppe.Og helt enig angående Mary,hun er superflott. Så morsomme bilder av de, stivpynta blant pappesker...de bildene har jeg aldri sett før. Ønsker deg en god helg og at energien skal komme tilbake.Klem fra Karin

Smiloghverglad sa...

Nydeligste babyteppe jeg vet om og har sett ! Skulle ønske jeg hadde sett det for noen år siden...før mine barn ble født. Men har lyst til å strikke et og bare ha til pynt :-) Fant ut hvor man fikk tak i oppskrift for et par år siden, men husker ikke nå, kanskje andre vet ?
Ha en fin søndag !!

Anonym sa...

Hei! Her var det jammen lenge siden jeg har vært innom! Jeg trodde egentleg ikke det var bloggen din jeg klikka meg inn på, for jeg ble møtt av reklame for tilsiktede sexbilder (?),linker til artikler etc. Det var tett før jeg klikka meg videre, for jeg trodde bare det var en nettside som tilfeldigvis brukte headingbildet ditt og linka til deg. Men så bladde jeg meg litt nedover og da så jeg selvsagt at det var den gode, gamle bloggen som jeg har likt så godt!

Disse babyteppene var utrolig nydelige! Husker jeg så dem da de kongelige babyene skulle hjem fra sykehuset. Har du funnet mønsteret til teppet?

Monica sa...

ååå det var utrolig vakkert. Synes det er så kjekt å følge med her inne nå, har jo alltid flgt med, men ekstra kjekt nå for jeg skal også ha barn i september. klem Monica

Monicas sa...

heisann......dette teppe er vakkert....har strikket det til ett par veninner av meg..og mønsteret heter havskum...

Allis i Eventyrland sa...

Fantastisk nydelig teppe! :)

Håper du har en fin søndag!

Anonym sa...

Nydelig og klassisk teppe. Men det ser ut til å være mye arbeid.

Er derimot sikker på at du hadde klart det fint, Christine :)

Charlotte sa...

Kjempenydelig teppe!

Da jeg skulle ha mitt første barn for 10 år siden, strikket min mor prinsesse Dianas babyteppe til meg. Det ligner en del på det du har bilde av, men er muligens enda vakrere:-)

Håper formen din bedrer seg snart!

Klem Charlotte

Anonym sa...

Dette teppet,-og mange flere,kan du studere på "kristines husmorblogg".Hun er en ræser med pinnene !!

May Lene sa...

Nydeligt babyteppe, synd min gutt på 8 mnd begynner å bli for stor for babytepper :-(
Her er en oppskrift på teppet:
http://www.udeoghjemme.dk/Artikler/Artikler/marys-svoeb.aspx

Lykke til :-)

anma sa...

Hei har mønsteret til dette teppet om du vil.

Karianne sa...

Kontakt Mauds garn (maudsgarn.no), de har oppskrift og garn til dette:)