lørdag, september 24, 2011

På vift

Joda, babyen er fortsatt inni magen. I dag har vi vært ute å kjøpt de siste småting til den lille. Badet er ferdig og jeg er lykkelig for det. Bilder kommer i morgen.


Celine og mamman på vift i dag.


Nå begynner jeg å bli litt spent på det som skal skje. Sist ble fødselen satt i gang så jeg vet ikke helt hva jeg venter på nå. Regner med at jeg vet det når det hele setter i gang. Heldigvis for meg er prosessen med omgjøring av Narvik Fødeavdeling til fødestue utsatt to uker til 15 oktober. For meg betyr det at jeg kan få min lille i trygge nære omgivelser i Narvik og ikke måtte reise til Tromsø. Det betyr mye for oss.

Nå skal vi danse.
Christine

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Moslingsvei,,Norge

8 comments:

Kathrine 'Glimt' sa...

Du ser fabelaktig ut ;)
Spennende dager da !

Cathrin sa...

Kor bra at d blei utsatt så du slæpp alt styre me å risikere å reise bort førr å føde, akkurat som man ikke har nåkk bekymringe når man går dær å vente. Lykke tel, vente spent på at den lille skal komme nu.
Ha ei fortsatt flott hælg!
-klæm-

Anonym sa...

Lykke til med fødselen :)))

Vår lille hage sa...

Lenge siden jeg har vært inne her ! Har lyst til å ønske deg lykke til med fødselen ! Ha en god helg !

Tove `blogg verden sa...

Nydelige magen <3 Masse lykke til med alt som skal skje sånn helt plutselig :) Godt du får føde i Narvik- mindre stress og helt sikker mye roligere en på UNN !! (Fikk min 1. jente på UNN-babyboom der da)
Klem Tove

Hverdagen med og uten autisme sa...

Spennende når det nærmer seg. Lykke til med fødselen og ha en herlig søndag.

Karin sa...

Så flott at flytting av fødeavdeling ble utsatt. Det er jo tross alt en god avstand fra dere til Tromsø. Fortsatt lykke till :0)

Anonym sa...

Lykke til:) gleder meg til baby bilder;)
Klem fra fast leser uten blogg:)