onsdag, september 07, 2011

Right price forb#$***$**# tiles

 Jeg fant den riktige størrelsen på flisene jeg ønsket meg hos right price tiles. De var superbillige, så derfor ringte jeg spesifikk butikken i Bodø å spurte om det var noe feil med dem. Svar: Nei absolutt ikke, det er bare billig fordi vi kjøper inn i enorme mengder var svaret. Jeg spurte en gang til om han var sikker på at de var behandlet på en tilfredstillene måte og om kuttene var rette og pene. Svar: Ja ja ja, ikke noe som feiler disse flisene! Vi kjøpte dem i Bodø og fikk de fraktet til Narvik og idag er flisleggerne igang.
 Så viser det seg at flisene er skikkelig makkverk og buler til alle kanter. Jeg kunne ikke vært mere missfornøyd med Right Price Tiles. Er det bare vi som er uheldig, eller er kvaliteten rett og slett dritt??

Det er iallefall fremgang på badet vårt. Her er bildet fra døren inn til badet fra vårt soverom. Ser dere hullet i veggen? Jeg skal ha vindu fra soverom til bad. For det første pga lyset som skal være gjennomgående men også fordi jeg skal kunne ligge i badekaret og se ut de andre vinduene i soverommet.


Søster og jeg har omorganisert kjøkkenet. Alle Celines kopper og fat er satt i hennes høyde. Anbefales. Hun dekker nå på til alle måltider og nåde den som prøver å komme henne i forkjøpet!

Det nærmer seg valg- hus nå på å benytt stemmeretten!!

Christine


24 comments:

Line sa...

Vi har også vært uheldig med fliser derfra. Kommer aldri til å kjøpe noe der igjen.

Anonym sa...

Vi har kjøpt marmorflis derifra (Trondheim), og er kjemepefornøyd :-) Både med flisene og servicen (handla med ei kjempeflink jente ):-)

Anonym sa...

vet om mange som har vært veldig uheldige med fliser derfra...er ikke den butikken jeg ville valgt om jeg skulle kjøpe fliser...

Lurer på om du fant tak i det der vinduet som kunne frostes med ett trykk på en knapp? Det så jo bare såååå kjekt ut!!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Æsj, så kjedelig!! :(((


Smart ang barneserviset! Hedda har de i høyden, men her går krakken fort og hennes ben enda fortere. Liten skaprotte ja! ;)

Anonym sa...

Jeg kjenner dessverre noen som har kjøpt ræva fliser der ja.

Anonym sa...

har desverre vært uheldig vi også,så det ente med at vi måtte kutte alle flisene selv.kjlper aldri fliser der mere nei!

Anonym sa...

Hei Christine.
Du driver selv en lokal butikk og ser (vil jeg tro) viktigheten av å handle lokalt.
Å dra til Bodø for å handle fliser når vi har Ankenes Steinsenter (som kansje har Norges beste utvalg)finner jeg helt utrolig.
Jeg skal fra i dag gjøre som deg. Kikke lokalt på dine varer for så å bestille over nett.
Hilsen meg..

Marie sa...

Rett og slett en møkkabutikk! Med møkkafliser!

Anonym sa...

Vi var også veldig misfornøyd med fliser derfra. de virket "porøse" og sprakk veldig lett... Kjøper ikke fliser der igjen!

hvitstil.com/Christine sa...

Hei uvitende anonym som skriver om å handle lokalt. steinsenteret hadde ikke hvite blanke veggfliser i den størrelsen jeg skulle ha, det hadde de i Bodø. Gulvflisene har jeg kjøpt på steinsenteret. Mener du at jeg skal ta til takke med en annen vare enn det jeg ønsker fordi jeg skal handle lokalt?

hvitstil.com/Christine sa...

Foreslår også at du kan signere med navn når du skal kritisere meg. Du vet hvem jeg er, skulle gjerne vist hvem du er.

Anonym sa...

Hei!
Har anonymt fulgt med på bloggen din over lengre tid. Er imponert over ditt pågangsmot og kreativitet til tider. Masse gode tips deler du også med leserne av bloggen din.

Er enig med deg i at man ikke skal handle lokalt for en hver pris. :) Finns ikke det man leter etter, så ser vel de fleste ut av byen…?

Jeg har også lagt merke til at du dårlig tåler kritikk. Du går rett i strupen på folk som ikke deler dine meninger eller på noen måtte kommer med kritikk. Hvis du ønsker lesere og tilbake meldinger på bloggen din, bør du vel også tåle at ikke alle er enig med deg?

Mulig det er hormonene som skriver for tiden. Håper ikke dette er en holdninger du tar med deg inn i kommunestyre etter valget ;)

Anonym sa...

utrolig bra svart Christine:) utrolig kjedlig med de flisene, lykke til videre:)

hilsen eLISABETH

Anonym sa...

Usj så kjedelig med de flisene da Christine ! Vi valgte fra flisekompaniet. Fasettfliser hvite. Og meeeget fornøyd. Man handler vel ikke lokalt når en ikke får de man helst vi ha. Men badet blir sikkert bra til slutt!

Anonym sa...

Vanligvis får vi det vi betaler for:-)

hvitstil.com/Christine sa...

Vær vennlig å ikke bland inn homoner. Jeg tåler kritikk veldig bra, men ikke vær usaklig. Eneste gangene jeg går i strupen på folk er når degår inn på en blogg med navn hvitstil, for så å kritisere hvitstil. Da pleier jeg å si at det er frivillig å lese bloggen, og hvis man ikke liker hvitt så er navnet på bloggen såpass avslørende at jeg ikke forstår hvorfor man går inn på bloggen for å gulpe opp grønne padder.

Anonym sa...

Reagerer litt på at du som har en blogg som følges av veldig mange, bruker denne til å henge ut enkelte. Hadde du likt om noen på en blogg hadde kritisert din butikk offentlig? Synes mottoet" er du fornøyd, fortell det til andre -er du misfornøyd, fortell det til oss" er en fin regel!

Mvh Lena

hvitstil.com/Christine sa...

Kjære anonym. Jeg har prøvd å kontakte rightpricetiles price tiles for å fortelle min mening. samtidig skriver jeg dette for andre ikke skal gå i samme felle som oss. Det hjalp jo ikke å spørre dem direkte, for svaret deres var jo at de var av god kvalitet.

Anonym sa...

ÅÅåååå, kan ikke kritiske sure folk finne en annen blogg. Du står helt fritt til å synse og mene ting på dine egen blogg, Christine. Mange burde være glad for ting du tipser om som ikke er så positive, så slipper man å gå i samme fella selv. Usaklige kommentarer fra "anonym" som ikke tør å skrive fullt navn engang. Stå på, bloggen din er kjempefin og inspirerende for veldig mange!!!! De som må "disse" er bare misunnelig på alt du får til på dine 24 timer i døgnet. Du er kjempeflink! Og du støtter vel alt du kan lokalt, så vidt jeg har sett tidligere på bloggen din. Og du skryter hver gang du er fornøyd både med lokale butikker, leverandører osv.
Malin

Anonym sa...

Uten at jeg blogger selv, så vil jeg si at det selvsagt skal være lov til å fortelle sine følgere om produkter man ikke er fornøyd med. Ellers ville vel bloggverden bare være en stor gratisreklame for bedrifter? Må gå begge veiene.
(ref kommentar Lena)

Hilsen Line som følger bloggen din, men sjeldent kommenterer

Maria sa...

Utrolig kjipt når varene ikke holder ønsket kvalitet. Særlig når det er noe så viktig som baderomsfliser. Jeg synes det er veldig bra at både gode og dårlige erfaringer med ulike leverandører/forhandlere kommer fram i lyset! Så slipper andre å gå i samme fellen.

Ganske lett (og veldig ufint) å kritisere andre når en selv er anonym.. Hvorfor i alle dager skal en handle lokalt når de ikke leverer det en vil ha?

Anonym sa...

Vi har også vært uheldige med fliser fra right price tiles..
Det er en grunn til at flisene er så billige også da. De er skjeve og ikke alle er 100% like store.
Man får det man betaler for.

Esther Christina sa...

så kjedelig med de flisene! Håper det ordner seg til det beste til slutt..!

Synes det er tåpelig av anonym å si at du går i strupen på folk, når du strengt tatt forklarer at du allerede har sett på fliser lokalt..Skal man bare ta imot ufortjent dritt bare fordi man har blogg?!
Og så må vi se oss litt rundt i blogge-verden. De fleste blogger som ikke er "kjøpt og betalt" har review's at mye forskjellig. Og de sier like mye ifra, hvis det er dårlig vare eller dårlig service. Sånn er det bare.
Håper du får en flott helg! Og så gleder jeg meg til å få følge deg videre og forhåpentligvis se det nye barnerommet etterhvert:D

Anonym sa...

Hei:-)
Hvor har du kjøpt de fine alfabet koppene?? Sånne ønsker vi oss!:-)