mandag, november 07, 2011

Stuekos

I dag resirkulerer jeg rett og slett noen bilder, fordi jeg ikke har hatt tid til å ta bilder mens det var ett hint av lys i helgen. Akkurat nå blir det ikke helt lyst her i Nord, det er hele tiden en slags skumring. Sånn sett passer det jo fint at jeg tar med meg begge jentene og reiser til Gran Canaria om litt over en uke. Mord i Nord blir med, mens Husbonden skal jobbe.

 Egentlig var det kun jeg og Isabella som skulle dra, men jeg har ikke hjerte til å reise fra Celine. Hun snakker om syden hele tiden, så da ble det til at hun fikk bli med.
 Det skal bli deilige dager med tapas, strand, sol og varme.
I disse dagene driver jeg på å rensker ut gamle utvaska klær fra garderoben. Hello orden!
Det skal bli D E I L I G!!!!

Ha en deilig dag.

Christine

14 comments:

Anonym sa...

Nydelige bilder fra hjemmet deres
tenker det blir godt å komme til
Spania, kos dere masse på
jentetur ...!

klem til deg
AC
<3

Anonym sa...

Flotte bilder. Lurer på hvilken maling/glans du har brukt til stuebordet. Skal male et bord og lurer på om det går med vannbasert maling? Ha en fin kveld.

Trøkk sa...

For et vakkert hjem!:)

Lisa sa...

Hei Christine! Hvor gammel er Isabella når dere drar til Gran Canaria? Blir dere lenge?

Grunnen til at jeg spør er at jeg har termin 25 desember, og familien til mannen min snakker om å dra til Gran Canaria i vinterferien, og vil da også spandere tur på oss.
Jeg har kjempelyst til å dra på tur, spesielt når den blir spandert på oss, men har snakket med litt folk rundt meg som er litt skeptisk til å ta med en (muligens så ung som) 8 uker gammel baby på tur.

Hva er dine tanker rundt dette? :)

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Lisa
Isabella er vel 6 kanskje 7 uker når vi drar. Jeg finnes ikke bekymret. GC er jo nesten som Norge! Ikke trenger isabella noe annet enn pupp å spise. Bleier tar jeg med for jeg liker ikke de spanske bleiene. Jeg har henne ikke i solen og derfor smører jeg henne ikke med solkrem. hun må bli med på stranden med celine, men da har jeg vogn med luftekalesje og parasoll.

det går så fint så

M sa...

Heia, vi har også reist til Spania med 6-7 ukers baby. Det er helt perfekt tid siden de sover så mye! Høres forresten mer skremmende ut med reisefølget som har fått en d hehe Nyt ferien! L

Anonym sa...

Mord i Nord skal bli med`?? Hehe antar det er en skriveleif som har sneket seg inn her!:-) God tur og kos dere masse!

Katrine sa...

Høres ut som en skummel tur du skal på. Mord i nord er ikke å spøke med ;-)

Anne sa...

"Mord i Nord" Hihihihi!

Camilla sa...

Hei!
Kan du anbefale steder å se/oppleve samt restauranter på Gran Canaria(helst utenom de mest typiske charterplassene)? Leste at du likte restaurant Guantanamo, er det den som ligger ved veien i Tauro? God tur til deg og jentene!:)

Laila sa...

Gratulerer med babyen, og god tur til varmere strøk. Herlig hus og flotte bilder du viser!

BergenButler.no sa...

Et vakkert hjem - flott med hvite rammer og fargerike bilder:) God tur til øyane;)

Krommes lykke sa...

Flotte bilder du har resirkulert. Riktig god tur til Kanariøyene! Kos deg!

Anonym sa...

Får jeg spørre om link til soverommet? Det var så lekkert!! Lurte spesielt på sengehimmelen, er veldig på jakt etter en selv ble inspirert når jeg så din :)
Håper på svar!

- Tina