torsdag, november 24, 2011

Zara home

Da er vi hjemme igjen! Vi startet dagen i tre-tiden i natt og det har gått forbausende  bra på turen. Jeg hadde forventet gråtende trøtte jenter, men den gang ei......
Så deilig å komme hjem til rent hus som duftet svibler. Flinke husbonden min!

Før jeg dro sørover hadde jeg sjekket ut hjemmesiden til zarahome, og der fant jeg dette sengeteppet. Det hadde jeg bestemt meg for å kjøpe om jeg fant det. Og nå ligger det her på stuegulvet. De hadde kun en stor størrelse, men jeg fant ut jeg kunne klippe det i to og ha til både Celines og Isabellas soverom

 Jeg er svak for paisley mønster
Så var det en gang sånn at da jeg kom inn på Zarahome, så fant jeg ett annet sengeteppe på salg. I lyseblå farger som kunne minne litt om pappateppet jeg laget av pappas gamle skjorter. Det passet perfekt til Slettjord, så da ble det også med hjem. Siden vi reiser ned igjen rett etter jul lot jeg alle sommerklær ligge igjen der nede og da hadde jeg plenty av plass i bagen!

Jeg skrev at jeg skulle trekke min giveaway vinner i kveld, men jeg utsetter det til i morgen. Jeg er rett og slett for trøtt i dag. Fredag må jo være perfekt å gi bort noen fine ting.

Christine

8 comments:

Anonym sa...

da lurer jeg jammen paa om du har kjoept det samme sengeteppe - for jeg kjoepte nemlig i gaar et blaatt sengeteppe, som naar du sier det kanskje kan ligne litt paa det pappa teppet ditt.

Anonym sa...

Hei! Litt avsides spm, men har du en oppskrift på skrivefruens?
Ikke sikkert det er en vanlig julekake i narvik, men hvor jeg kommer fra (også i nord) så er det ganske vanlig. Elsker den julekaka! :)
Dessverre studerer jeg i oslo, og her har ikke en sjel hørt om det. Tenkte å lage det og servere søringene, men kan ikke finne noe oppskrift på nett.

Anonym sa...

Godt at turen gikk fint hjem! Så nydelig teppe!! Venter i spenning på trekkingen! God helg!

Anonym sa...

Så fint at hjemturen gikk fint med to små jenter. Skal nedover igjenn etter jul skriver du. Dere har kanskje leilighet der?.

Thina sa...

Kjempe fint sengeteppe.. Nydelige farger og kjempe fin blogg :)

Anonym sa...

Så fint at turen gikk bra. Lurte forressten på om du kan legge ut noen bilder av huset utenfra. Ser alltid mange hus innenfra, men er litt spennende å se fasaden også. Hvor stort er huset deres i primærrom(boareal)? Spennende!
Klemmer

tina-jeanette sa...

iiiik! skal du trekke vinnerne fra konkurransen snart? :D hilsen tina-jeanette

Benedicte Haugaløkken sa...

Anonym: Denne du tenkte på? http://barnemix.no/skravlemix/showthread.php/28476-Skrivefruens-kaffekaker

Ellers så vil jeg bare fortelle deg, Christine, at jeg blir så inspirert av bloggen din. Kanskje litt avsides, men har hatt en kurv med skittentøy jeg aldri har maktet å komme til bunns i. Etter å ha lest bloggen din har jeg blitt så inspirert av at du alltid har det så ryddig, selv om du har to barn så nå er den sannelig vekk! Til stor glede for meg og kjærsten. Tusen takk!

Benedicte