mandag, oktober 15, 2012

Det høstes

Dagene flyr også var det mandag og veiing igjen. I dag tidlig skulle hele familien opp og avsted før fuglene, så jeg glemte hele veiingen og alle som driver med veiing sånn som meg vet hvor viktig det er å veie seg før man har spist frokost osv..... Veiing  derfor i morgen.

Vi har vært på Slettis i helgen og heisann så deilig det var. Været kunne ikke vært bedre og det hele ble en evig kosemoseoverdose helg. Desverre er det mest sannsynlig 6 mnd til neste gang :( Kaaaanskje vi klarer å skvise inn en overnatting til.....

Kjøkken på Slettjord. Planen var at vi ikke skulle bytte noe på kjøkkenet før om noen år, men når vi kom over et megatilbud på HTH for noen uker siden flesket vi til og fikk både kjøkken og hvitevarer for en uslåelig pris. Den gamle disken beholder vi, mens vask/komfyr rekka bortved veggen ryker ut.

 Hellige maskin- ingen over ingen ved siden. En assistent. Lyseblå. Blir ikke bedre. Så langt er erfaringen min med denne veldig god. Kjøttkverna kan ikke engang måles med kenwooden.
Inarvik selges denne på tv-tormod ellers er den å finne på feks komplett.no
Pinnestoler malt i pasteller. shipolin- say no more

foto: fra salgsprospektet
Er det rart vi forelsket oss i denne gården?


På kjøkkenveggen:
føtter i gips
Lille Bussolifamilien ute i morgensolen

Lillehjerte


bilder til julekort antar jegChristine

9 comments:

Anonym sa...

Slettjord ser fantastisk ut. Må være ufattelig moro å ha fått seg et slikt sted, og å forme det til sitt!

Julekortbilder ja, det tok familien min. Og mamma (ja, jeg er storesøsteren i tyveårene) passer på at alle har på farver som passer på julekort og at vi står strategisk plassert i landskapet. Her er alle 4 med på bildet nemlig. Så koselig atte =)

JeanetteCEB sa...

Nydelig fristed dere har.
Skjønner at dere trives der veldig godt.
Søte bilder av jentene dine.
Ha en kjempefin kveld.
Klem fra jeanette

Unknown sa...

Heiii
Jeg har den samme maskinen(bare at min er fire år gammel). Hva slags utstyr har du? Veg du om det finnes visp til?

Klem fra meg

Bjørg 47 sa...

Så kjempekoselig dere har det. Dere er jo kjempeheldige som har et slikt sted. Ser dere koser dere masse. Ha en flott førjulstid !!!

Min vei til et lettere liv sa...

Kjenner jeg er litt "grønn" av misunnelse for både assistenten og slettjord ;)

Nyyyydelig,-og 6 mnd går fort det :)

aagkro sa...

Dere er så heldige som har et landsed å reise til.Har du lyst på inspirasjon så har lovelylife.se mye fint å by på. Helt ny denne uka. Bjørg

Anne sa...

Komplett har forresten kommet med en ny nettbutikk som heter KomplettHome.no nå! Der har de begynt å ta inn litt nye ting blant annet på interiør.

hobbyvimsa sa...

For et herlig sted.Nydelig jenter som ser ut som de stor koser seg.

Ønsker meg den kjøkkenmaskinen,elsker fargen...

Så flink du er med slankingen.Etter to barnefødsler sliter jeg også med vekten.Var oppe å halv seks i dag.Hjelpe mannen med å stelle barn og han tok de med seg i barnehagen.Før 07.30 hadde jeg både trent og dusjet,,,,,,Ikke alle dager som er slik,men stolt som en hane nå:)

Ha en fin dag!!

Klem Linda:)

Stine Marie sa...

Så utruleg vakkert det ser ut der...