onsdag, oktober 03, 2012

En uke til med ny kost...

Da var det gått over en uke siden sist veiing. Selv føler jeg at vi har vært flinke og holdt oss til planen, men søndagen var Isabellas bursdag, og da blir det som det blir. Jeg spiste kakemed de andre, men holdt meg til litt kake, mens jeg vanligvis hadde spist masse kake, for den kaken var GOD!

Resultatet etter denne uken er 8,4 kg. Jeg er veldig stolt. Veldig. Har tatt frem klær som har vært i overkant trenge som passer fint. Folk kommenterer at jeg er smalere i ansiktet og jeg ser selv at armene er mindre og livet er mindre. Jeg elsker det! Og det var ikke vanskelig!

Jeg får flere mail der lesere lurer på hva jeg spiser. Jeg kan gi eksempler:

frokost:
2 rivita knekkebrød med magerost
1 kiwi
litt jogurt i ett glass (naturell med kiwien i og sukrin eller blåbær fra yoplait)

Lunsj:
Rester fra middag eller 2 knekkebrød

Middag
I går hadde jeg laget spaghetti med kjøttsaus til de andre, mens jeg selv spiste sukkererter med kjøttsaus. Kjøttsausen kadde jeg laget selv. Ingen fett til kjøttsteiking og kun rene grønnsaker og krydder i. (laget en gigantposjon som fryses ned så da har vi fastfood til travle dager)

Kvelds:
Frukt/nutrilettbar/knekkis/ rester av middag- det vi har

Ellers har jeg en nutrilettbar i veska hele tiden som jeg spiser litt på om jeg skulle bli sulten. I tillegg drikker jeg enorme mengder funlight. Jeg bærer rundt på den koppen hele tiden. Har merket at noen ganger når jeg føler meg sulten så er det bare å kjøre på med drikke, så var det egentlig nok. Jeg går ikke rundt å sulter meg ned i vekt.

Jeg lager min egen kjøttdeig av renskåret elg, men det går også fint å bruke karbonadedeig, den er også veldig mager.
Viste du at assistent kjøkkenmaskin lett blir til en kjøttkvern som funker. Før hadde jeg kenwood, den fikk jeg ikke helt dreisen på, men denne var enkel. 


Middag: Sukkererter og kjøttsaus og selvfølgelig min favoritt <3 br="br" persille="persille">

Christine

14 comments:

Anonym sa...

Så fint at det funker for deg!! Jeg har selv gjort mye med kostholdet det siste halvåret, spiser kun knekkebrød, salat kylling og fisk... Og gulrot til snacks...mmen har ikke gått ned et gram..... Men magen funker bedre, antageligvis fordi jeg har kutta ut mel og sukker... Ha en fin dag :-)

Unknown sa...

Lykke til med ny kost :D

Hilde sa...

Så flink du er, og maten du lager ser jo lekker ut! Det har mye å si! Lykke til videre, stå på!!

Unknown sa...

Så flott!
Gratulerer med så mye ned i vekt!
Imponerende:)

Ha en fortsatt fin uke:)

klem Linda

helen og gutta sa...

du er virkelig superflink, jeg er helt imponert, go girl :-)

Anonym sa...

Kjære Christne!

Så flink du er!
Og du motiverer!

Takk min skjønne bloggvenninne, stolt av deg!!!

ACklem

<3

Unknown sa...

Guu så flink du er :D
Stå på!! Virkelig imponerende!!
Klem :)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så flink du er!!! :D

Jeg skal over på glutenfritt, men venter til nyåret siden jeg har kastet opp så mye i svangerskapet. Viktigere med mat enn helt riktig mat nå merker jeg, har ikke energi til omlegging nå. :/

Anonym sa...

Du e råååå !!! :) klem SH

Anonym sa...

Synes du er kjempeflink! Virker som om du har funnet en måte å gå ned i vekt på som passer perfekt til deg!! Blir så glad når jeg leser at du har spist litt kake i din datters bursdag. Skulle jo bare mangle at det ikke var lov å kose seg i slike anledninger. Visse andre, gjør nemlig ikke det!
Lykke til videre!

ICM sa...

The Packers have lots of owners nobody knows instead of one owner who doesn't know squat Packer and movers delhi

Anonym sa...

Så flink du er! Vær forsiktig med Fun Lighten, det er veldig mye kunstig søtning i den og for mye av det er ikke bra for kroppen.

Kjekt at du spiser litt kake også, det er enklere å klare å holde seg til en diett når en kan tillate seg å skeie ut litt innimellom:)

Lykke til videre!

Unknown sa...

Hvor har du kjøpt Assistent kjøkkenmaskin/kverneren din? :)

Mvh.
Stian N. Moen

Anonym sa...

HEEEI
Jeg har lest meg bakover - for etter at bloggen min ble borte har det blitt lite lesing av blogger ( hade jo linken til flere blogger på bloggen enn i favoritter - kjempe surt - MEN i dag husket jeg på deg!!!
Må si at jeg er ordentlig imponert over hvor mye du har gått ned - og slik jeg skjønner det uten noe spesielt trening heller - bortsett fra trilling med vogn! Kjempe imponert!!!!
Jeg må virkelig ta meg selv i nakken da vekta mi bare går oppover og grensen er nådd for lenge siden - jeg blir veldig lite inspirert når jeg ikke får tid til å trene noe særlig og da jeg var flink til å trene gikk ikke vekta noe ned heller ( selv om livvidda ble 8 cm mindre - og det er det viktigste!!)
Nei nå må jeg si at jeg ble super duper inspirert og skal virkelig bare begynne i dag - NÅ med en gang!!
Ser det er pasta/ poteter/ ris jeg må kutte ut i forhold til hvordan du spiser - er ALT for glad i det!! For bortsett fra det spiser jeg jo sunt!!
Aaaah jo - drikke nok er et annet problem jeg har....jeg prøver, men føler ikke tørst!!
Tusen takk for super inspirasjon!
Hilsen minimumjosefin i Spania
josefinhaga@hotmail.com