tirsdag, januar 08, 2013

Ferie og elendighet

Vi er på vår årlige ferietur på GranCanaria, og til dere som spørom tips og råd til reise hit med barn osv, jeg skal lage et innlegg om det når jeg er hjemme igjen. Ferien har var periodevis deilig og periodevis elendig. Min fine mormor ble syk og døde mens vi har vært her, alt gikk så fort at jeg tror nesten ikke det kan være sant. Fine mormor! Samme kveld lagde jeg fiskeboller til familien herhjemme og jammen må baconet til toppingen ha vært fordervet for vi ble m a t f o r g i f t e t. Hjelpesmegvel så dårlig form vi var i. Nesten hele huset her- heldigvis var lille Bella en av de to som ikke ble syke.
I dag har vi vært på en liten kveldsutflukt og tatt noen hyggelige bilder. Det sies at denne spotten vi besøkte i dag har det vakreste fotolys i solnedgang. Desverre skyet det litt over, men bildene ble fine de.
 
Christine

12 comments:

JeanetteCEB sa...

Trist å høre om mormoren din.
Nydelige bilder av en nydelig familie.
Klem fra Jeanette

Anonym sa...

Kondolerer til deg og din vakre familie <3

ACklem

Karin sa...

Kondolerer med tapet av mormor <3 Barna viser oss at livet går videre. Du har en flott familie, og bildene var nydelige.

Silje sa...

Kondolerer. Det er alltid trist når noen en har kjær går bort, og spesielt når det skjer så brått. Og så kjedelig at hele hurven ble syke midt oppi det hele!

Det ble noen nydelige bilder av dere. En perfekt solnedgang!

btw: Du lager så fine sløyfer til jentene dine, men har du vurdert å lage tversover-sløyfer til gutter? 4-åringen min elsker å pynte seg med sløyfe, men mange av de man får kjøpt i kjedebutikkene ser så billige og masseproduserte ut. Jeg tror dine sløyfer hadde blitt kjempefine til gutter med noen små justeringer! :)

mywoolyadventure sa...

Så trist å høre om mormoren din. Kondolerer.

Også ilel at dere ble matforgiftet alle mann. Uff, ja noe skal det være. Håper dere klarer å nyte resten av turen. Flotte bilder av dere.

Unknown sa...

Hei. Skjønner godt at dere koser dere under sydens sol og varme. Beklagelig at dere ble matforgiftet. Jeg kjenner folk fra Skjomen som vet av Slettejord og dere, derfor er det ekstra moro å følge bloggen din :-)
Klem
Brit Eva

Made in heaven sa...

Fantastisk nydelige bilder!!! Kondolerer med tapet av mormor!
Klem

Anonym sa...

Fineste Christine,
Så utrolig trist med mormor..Og ekstra tungt å ikke være hjemme når sånt skjer. Håper dere finner trøst i hverandre. Nydelige bilder forresten.

Klem fra Marthe

"Den Dag Kjem Aldri" (A.O Vinje)

Den dag kjem aldri at vi deg gløymer,
for om vi søver, vi om deg drøymer.
Om natt og dag er du like nær,
og best vi ser deg når mørkt det er.

Anonym sa...

Så trist med mormor. Kondolerer. Vanskelig når ting skjer og man er hjemmefra. Hvor på Gran Canaria er dere? Sirèn

Vibeke / Mammas Hus sa...

Flotte bilder av dere ♥

Beklager sorgen ♥

*klem*

Anonym sa...

Hei, lurer på om jeg kunne fått vite vilket hotell dere bor på og hvor? Ser heilt nydelig ut :)

Hilsen Sonia

Epleballerina sa...

Maks uflaks :Z