fredag, mars 01, 2013

Det aller aller kjæreste

Barna mine er (selvfølgelig) det aller aller kjæreste jeg har. I går kom beskjeden at et lite barn som går i barnehage i samme hus som mine barn går i barnehage var død. Jeg tror ikke jeg kjennner hverken barnet eller foreldrene men likevel kom det så nært at jeg ble helt slått ut. I går morges har jeg stortutet, hatt vondt for familien til barnet, hat vondt for jeg tenkte at det kunne vært mitt barn og samtidig har jeg antakeligvis aldri klemt barna mine så mye som i går. Hjertet mitt virkelig blør for de som er rammet!

I dag er jeg hjemme med en småpjusk Bella, og det kommer ikke til å bli noe mindre klemming i dag

Christine

5 comments:

Shus sa...

Uff, det var veldig trist. Alltid vondt å høyre om slike tragediar.

Ta vare på deg og dine, lev kvar dag slik du ynskjer og nyt livet!

Helsing frå Solveig, mor til to små

Anonym sa...

Uff, jeg fikk frysninger når jeg leste innlegget ditt i dag. Vi skal leve i nuet og ikke gå å vente på helg osv. Vi lever i dag. Her og nå.

Klem til oss alle <3

Gøril

mywoolyadventure sa...

Uff, det er så trist når man hører om slikt. Kjente jeg fikk en klump i magen og tårer i øyne med en gang. Her var det noen i nær familie som mistet sitt barn to dager etter fødselen da min datter bare var 1 måned gammel, og det var så utrolig tøft. Tenkte at det kunne jo like gjerne vært henne. Nei, uff, men må leve mens man kan og ta vare på øyeblikkene<3

PillePalle sa...

Alltid trist å høre om barn som døde!
Skjønner godt at du var vondt.
Klem, PiPa

TreTette sa...

Jeg kjenner den følelsen veldig godt. Det er helt forferdelig å høre om - eller bare tenke på - at det som aldri skal skje, skjer. Et lite barn skal ikke dø, det skal være levende og leende, og det føles så forferdelig trist når noe slikt skjer, og ekstra sårt blir det når det skjer med noen i nærheten. Selv kan jeg nærmest miste pusten av redsel for å miste mine egne, og jeg skjønner godt din reaksjon. Nå når jeg leste innlegget ditt savner jeg piratene mine ekstra mye, som er borte fra mammaen for nesten første gang. Varm klem til deg.