lørdag, mars 02, 2013

Vekt og sånn- før og etter bilde

Jeg har flere som skriver og spør meg hvordan det går med vekta og hva jeg gjør for å gå ned i vekt. Jeg deler gjerne. Det rare er at jeg synes det er så enkelt denne gangen her. Før Isabella kom til prøvde jeg en null karbo/pulverkur og lyktes med det MEN det var jo smertefult. Jeg husker at jeg kunne drept for mat mens det stod på som verst. Denne gangen er det myyyyye lettere. Ingen NAZI regimer, masse god mat av den riktige sorten. Jeg er nå nede i minus 16 kilo  og 24, 5 cm rundt livet. (jeg trodde at cm rundt livet skulle være samme som kg man taper men det stemmer ikke i mitt tilfelle)

nesten 25 cm- love it!

FØR: Det finnes ikke mange bilder av meg fra denne tiden- jeg slettet nesten alt- etter litt leting fant jeg dette- og jeg vil gråte når jeg ser på det

Forrige lørdag-  Underveis har jeg latt meg selv få premier. Jeg har gått til hudpleie, tatt litt sol og frisert meg ofte. Nye produkter til hår og hud. Etterhvert litt nye klær (som ikke fungerer som telt.)


  Tusen takk jenter- den nye børsten og volumsprayen gjør underverker for håret. Dere er virkelig best!


Jeg skal følge opp dette innlegget med å skrive hva jeg spiser og hvordan jeg gjør i forhold til mann og barn som ikke trenger samme kosthold som meg

Christine

26 comments:

Tine sa...

Wow, så flott du ser ut! gleder meg til å lese tips om kostholdsendringer. Etter at jeg fikk barn nr to for et år siden, ser jeg at jeg trenger å gjøre noen grep selv;) Syns alltid det er like kjekt å svippe innom bloggen din. Lykke til videre! Hilsen ivrig blogg leser fra Bergen.

Anonym sa...

Wow!! Så flink du har vært og ER!! Du er til stor inspirasjon :) Gleder meg til å lese om hvordan du gjør med mat&familie osv.
klem fra Cecilie - fast følger gjennom mange år!!

mali-mo sa...

Du ER så flink! Er full av beundring, og følger så veldig gjerne i dine fotspor!!! Håper du deler massevis av kost og trimtips fremover!!!!

TreTette sa...

For en forskjell, og for en innsats! Virkelig imponerende, regner med livet er lettere for deg på så mange måter nå. :) Ha en fin lørdag! Og masse creds for at du tørr å legge ut et bilde du ikke er komfortabel med - jeg syns du var fin der også, men det viktigste er at du er fornøyd. :)

Hilde sa...

Wow!!! Det var min tanke da jeg så bildene! Jeg er virkelig imponert over deg!!! Stå på. Nyt helgen.
Klem

Anonym sa...

Hei !
Så flink du er! Eg har sjølv jobba med å gå ned i vekt heile hausten -12.( tidlegar av /på 20 kg...) Tok av 8 kg , men dessverre kom 3 kg igjen ved jul og fram til no. Eg kjende meg svolten omtrent heile tida frå august til desember, og slit verkeleg med å komme igong igjen. Gleder meg til du kjem med dine tips, og håper eg blir inspirert til å begynne igjen ;-) Ellers synes eg alltid det er koselig å lese innlegga dine. God helg , og lukke til vidare :-)

Christine sa...

Så flott du ser ut!
Venter i spenning på noen gode tips ;)
Her går det sakte med sikkert nedover på vektskiven, og grunnregelen min er å lytte til kroppens signaler.

Ønsker deg en riktig god helg!
Klem fra Christine

Bless by Tone sa...

Du er virkelig en inspirasjon!

Elisabeth sa...

Wow! Så flink du har vært!! Jeg har endel kg jegvskulle tatt av selv, men synes det er vanskelig å komme igang. Sliter litt med viljestyrken. Fint at du også vil dele kosttips og gjerne i forhold til trening/aktiviteter også. Premier kan du virkelig unne deg så flink som du har vært!. God helg!

Anonym sa...

Superimponert! Er i gang selv etter graviditet nr. 2, og blir veldig motivert av å se på deg! Følger også selv en lavkarbo-livsstil så legg gjerne ut oppskrifter og tips! Fortsatt lykke til:)

Anonym sa...

Imponert:)Kjenner den følelsen, er helt fantastisk å gå ned i vekt å føle seg som en mye bedre utgave av seg selv! Ubetalelig! Man skjønner ikke hvordan man orket å gå rundt med alle de ekstra kiloene.. Jeg trenger litt motivasjon igjen så del gjerne noen tips. You look faboulus!
Sirèn

Anonym sa...

Så fin du er Christine. Du er kjempeflink.
Klem Barbro.

Anonym sa...

Hot mama! Eg har ikkje tenkt på at du har hatt kg til overs før du no viste før og etterbilder! Fantastisk flott! Eg har begynt i motsett ende. Er i kjempe form, og trenar 4-5 dagar i veka, men kg sete like fast ;)

Takk for at du delar!

Helsing Hanne

Balles Bazaar sa...

Sikke en forandring. Hvor er du bare blevet flot. Fantastisk historie og tusind tak for inspirationen.

Guro sa...

WOW!
Du er råflink!

Anonym sa...

Wawawooom!! Du ser fantastisk ut, keep up the good work!;))

-Therese-

Anonym sa...

Du har vært råflink. Og du ser så flott ut. Lurer på hvor høy du er!?! :)

hvitstil.com/Christine sa...

Anonym
Takk :)

179 cm

Stine sa...

Du ser fantastisk ut! Sikkert ei stor inspirasjonskjelde for mange! Stå på :-)

Anonym sa...

WOW - du ser superfresj ut! Imponert over at du greier å være så streng med deg selv - dietten din er ikke lett å følge, så her må du ha vært velig bestemt. Well done og heia heia på deg.

Smillas Verden

Rina sa...

Så flott du er!! Følger - og tar gjerne noen tips: er klar for å redusere kg og cm - og klar for å putte litt sunnere mat i kroppen ;0)

Anonym sa...

Så innmari flink du har vært, du er vakker :)

helen og gutta sa...

wow, så utrolig flink du har vært, du ser helt fantastisk ut:-)

Anonym sa...

Så flott du har blitt! :) Kan jeg spørre hva slags børste og volumspray du bruker? Trenger desperat litt volum til håret! :O

Anonym sa...

Du har virkelig vært flink! Så får jeg tenke som deg: kan du så kan jeg..... For ti kg. Har virkelig sneket seg på i det stille her.....

Hilsen Elisabeth (som akkurat har oppdaget bloggen din)

Anonym sa...

Heisann!! Etter inspirasjon og motivasjon fra både deg og Berit har jeg gått ned 15 kg nå!! Må bare si TUUUUSEN TAKK!!! Hverdagen er blitt en helt annen med noen kg mindre!!

Hvor høy er du? (og hva veier du nå - hvis du vil svare på det da!!?)