mandag, april 08, 2013

Kjøkken

Jeg er i kjøkkenmodus. Et av kjøkkenene jeg spaner meg inn på er dette:

Det heter Herregaard Inframe og jeg liker det jeg ser.


Ser så nice ut med de listene.


Sjekk vinskapet og ovner i høyden. Love it.


 I kjøkkenet mitt på Nesøya (der vi bodde fram til 2010) hadde jeg et sjalusiskap som dette. Det er det smarteste ever. Ikke for å ha pellegrinoen i men kjøkkenmaskiner. Også får man laget stikkkontakter inni hyllene, så er det bare å dra frem kjøkkenmaskinen på benken og dytte den tilbake bak sjalusien når man er ferdig. (typ: vannkoker, brødrister, stavmikser, mixmaster, sandwichjern, vaffeljern)

Jeg har alltid tenkt at det var bortkastet å bruke et helt skap til en enkelt kjøkkenmaskin, også trodde jeg hyllen skulle bli så ustabil at hele maskinen ville deise i gulvet, men når vi flyttet inn her vi bor nå var det et sånt skap som dette, og jeg bukker meg i støvet. Helt genialt. Maskinen står på platen med stikkontakten i så viper jeg den ut og inn.Står støtt som et fjell. Alt utstyret ligger i hyllen under. Helt genialt, men stikkontakt i skap er et must! (på badet har vi fått stikkontakter i skuffen under vasken, så nå ligger hårføneren i skuffen med kontakten i og aldri blir det til at den føneren ligger slengt med lange ledninger rundt i badet) Her er noen flere tips til kjøkken som leserne av hvitstil har kommet med tidligere.


Innlegget er laget i sammarbeid med Sigdal- jeg er fri til å skrive hva jeg vil.
 Alt jeg skriver er min oppriktige mening.


15 comments:

Livy sa...

God kveld!
Så fint kjøkken♥ Jeg har også et slikt skap til mixmasteren og jeg ELSKER det!

Flott og inspirerende innlegg under her☺ Så flink du har vært, og så fin du ser ut! Jeg har skrevet litt om min vektnedgang i dagens innlegg.

Ønsker deg en fin uke videre! Klem fra Livy

Anonym sa...

Hei
Har hatt brann innspeksjon på jobben, og der fikk vi beskjed om å dra ut ALT av kjøkkenapparater og ladere på natt... Stor brannfare og mangen branner som startet der, vi drar nå ut alt av kaffetraktere, vannkokere og ingen ting får ligge på lading på natt.. Jannike

Ruths datter sa...

Du har mange smarte tips på lager du. jeg tror jeg har sett gjennom hele bloggen din nå. Brkte mange timer på dette. Kjempefin blogg.
Klem

Berit sa...

Rålekkert kjøkken C. :-). Ellers vil jeg si at du ser helt smash ut. Superflink har du vært. Ikke tenk på dette som en kur men som ditt nye liv. Lykke til videre.

Merete sa...

Hei.har også fått beskjed om at alt elektrisk skal dras ut om natten,er livredd brann.Ellers er kjøkkenet lekkert,vi kjøpte Sigdal herregård,og er storfornøyd:)

Nordisk hvit sa...

Så utrolig god ide med sjalusiskap! Det skal jeg huske til den dagen jeg skal innrede hus selv :-)

HanneM sa...

Slutter meg til de som har skrevet om å dra ut kontakter. Spesielt viktig er det med ladere, vannkokere og kaffetraktere. Regner med at det samme gjelder for fønere, selv ville jeg nok ha trukket ut ledninga til kjøkkenmaskinen også.

Forøvrig synes jeg ideen om å ha stikkontakter i skuffer og skap er god. Det går også an å ha en greie med stikkontakter oppå kjøkkenbenken, som skjules når den ikke er i bruk og som man drar opp når den skal brukes.

hvitstil.com/Christine sa...

Når det gjelder stikkkontakter- hvis man bygger eller lager kjøkkenet kan man få elektrikeren til å lage en bryter som kutter strømmen til alle elektriske apparater (altså de stikkkontaktene som er beregnet til brødristeren osv) Da slipper du å dra ut alle kontaktene på kvelden.

www.s-kortdesign.com sa...

Nydelig kjøkken! :)

Hege sa...

Sjekk Kvänum Kök Tradition også.
Mye lekkert der ute.

Iris sa...

Kan være greit å få med seg dette...;

http://www.dinside.no/914602/ingen-kjolehjorner-oppfyller-energikravene

Lykke til med nytt kjøkken!

Anonym sa...

Me har 24 år gammalt Noremakjøken heime, og 7 år gammalt Sigdalkjøken i ferieleiligheten. Sigdal si maling er ikkje så slitesterk som Norema si, er vårt inntrykk. Cilla.

Anne sa...

Det finnes så utrolig mange flotte kjøkken å velge mellom. Vi har et som er lignende dette fra Sigdal, men må si jeg syns gråfargen var utrolig tøff! :) Et sånt vinskap skulle vi nok ha tenkt på når vi planla kjøkkenet også ;)
Ha en strålende uke!

Klem Anne

Villa Drømmeverden sa...

Hei,

ja dette kjøkkenet er lekkert. Jeg gikk ut fra kvenum og sigdal kjøkken da jeg tegnet vårt. Jeg har kryssprosser og slik "herregårdslist" mot gulvet og det er rålekkert:) Helt til det kommer til støvtørking:)
Ta gjerne en titt om du er i kjøkkenmodus! Anbefaler å tegne selv og få en møbelsnekker til å lage, da sparer du masse.

Jeg har hyller under benken på kjøkkenøya (og stikkontakt)som jeg kan ha kjøkkenmaskinene. Kjekt:)

Klem fra Margit

Villa Agnes sa...

Jeg er også i kjøkkenmodus om dagen!
Det er så vanskelig, for det er så mye fint å velge i.
Har tittet på samme kjøkken. Men tror jeg ender opp med Marbodal.

Sjalusiskap, det var en god ide!!
Vi skal bygge hus i disse dager nemlig. Og kjøkkenet er det rommet som har fått mest fokus. Stort og deilig på hele 45 kvm. Skafferi er selvsagt en del av dette. :-)