mandag, april 01, 2013

San Francisco

Om litt over to uker skal jeg på en jobbreise til USA /San Francisco. I den anledninge er jeg ute etter reisetips og lenker til nettsteder der jeg kan lese selv. Jeg blir veldig glad for alt av tips. Spisesteder, butikker, opplevelser og eventuelt hvis det er noe man skal holde seg vekk fra.


Christine

26 comments:

Lappeline ♥ sa...

Så spennende .....skal også en tur dit på samme tid . Gleder meg også. Fin kveld til deg

Maren sa...

Hei!

Jeg har bodd der borte i måneder. FOR en fantastisk by!!! Anbefaler en restaurant hvor absolutt alt inneholder hvitløk, til og med iskremen! The Stinking Rose heter den:) Ellers er sykkeltur fra fishermans wharf til golden gate bridge en herlig måte å se den på! Her er det også masse flotte strender og tusle rundt på. En tur innom Berkeley og Haight-Ashbury er heller ikke å forakte. Begge ordentlige hippiesteder. Castro er også fascinerende! Ikke glem en varm genser og et godt skjerf (den byen har det merkeligste været jeg har vært borti). Og ikke glem en tur ut til Alcatraz. Ellers er det bare å hoppe av og på BART (toget) og rusle rundt omkring!

Ruths datter sa...

Jeg bor i New York for noen måneder nå. Kan ikke si noe om der du skal. Bortsett fra: Hold deg vekke fra Dunkin Donut. Så godt..bare så fetende.
Klemz

hvitstil.com/Christine sa...

Så kult. Skal du på ferie eller kanskje du også skal på øye- kongress?

Anonym sa...

Billetter til Alcatraz må bestilles i god tid før man skal dit.

Da jeg var der for to år siden (riktig nok i august) var det 2-3 ukers ventetid!!

Så hvis du vil dit, bør du sjekke ut billettsalget allerede nå.

God tur!

helen og gutta sa...

har hørt at denne byen er sinnsykt bra, heldigen som skal dit, den står absolutt på min to do liste. Har desverre ingen tips å komme med, bare en god tur hilsning.

Bjørg sa...

Du MÅ innom Williams&Sonoma, en fantastisk kjøkkenbutikk i tre etasjer. Ligger vis-a-vis Macys, husker ikke hva torget heter, eller du finner også en mindre W&S i Chestnut street. Absolutt et must, i alle fall hvis du er glad i å lage mat, eller bare trenger litt inspirasjon på kjøkkenfronten. Denne butikkjeden finnes over hele USA, men den på torget ved Macys er "arnestedet". Absolutt verdt et besøk! Kos deg masse, San Fransico er en opplevelse hver gang.

Anonym sa...

Hei!

Jeg leser denne interiør / designbloggen fra San Francisco

http://www.sfgirlbybay.com/

Hun har bl.a. en "If you're going to San Francisco" kategori, så kanskje der kan være noen tips å plukke med seg :)

n i n a s hjem sa...

Goood tur!

Anonym sa...

San Fransisco er helt fantastisk!
Sykkeltur fra Fishermans Wharf over Golden Bridge og ned til landsbyen som ligger nedenfor (husker ikke hva den heter) er bare helt fantastisk! Og den beste måten å se både broen og SF.
Golden Bridge park er også et must, spesielt når det er fint vær:)
Cheese cake factory på toppen av Macys er også å anbefale!!!:)

Anonym sa...

Hei
Fantastisk by, en av mine virkelig favoritter.
Når det gjelder shopping er outlet områdene min store favoritt. Ligger flere outlet rundt san F, bare google PREMIUM OUTLETS , har vært mye på Gilroy( time sør for San F) Har det meste, har f.eks Tommy Hilfiger både barne og voksen butikk, GAP,Ralf L,mange sko butikker osv osv
Husk å bestill bilett til Alcatraz før du reiser
Cable car er flott å kjøre, kos deg , fantastisk by

Marit sa...

Bestill billetter til Alcatraz i god tid.Sykkeltur over Golden Gate-bridge.En tur med Cable Car,den berømte "trikken".En tur til Crookedest Street, veldig fint om det blomstrer der.God tur!

Tomines hjem sa...

du skal bare ikke gå over den brua der du, for da blåser du bort!!

God tur r@v - vi instagrammeres!! ♥

Anonym sa...

Så fint med kontakter...

Ann-Elise sa...

Gled deg til SF!!!
Har bodd i byen i flere år, og elsker den!

Shopping: Nordstrom Rack (Nordstromvarer /designvesker/solbriller /sko og klær til 75% avslag)Ligger mellom 8 og 9 st + Brannan - som er South of Market st.
På Union Square har du Victoria Secret, Macys, Nike, WS, Tiffany og alt du kan drømme om. Shop også på Gap, SF shoppingcenter som ligger på Market st, der er Abercrombie, Hollister +++. Vis a vis ligger Antropologi som er en nydelig romantisk butikk.

Spising: Cheesecake factory på toppen av Macys! Jamba Juice, In and out Burger på Fishermans Wharf. På FW bør du også spise surdeigsbrød med fiskesuppe.

Hold deg unna Tenderlion og South of Market - ellers er byen trygg.
Få med deg Chinatown, Fillmore st, Union St. Golden gate park, Lumbard st, og Golden gate bridge.
Men først må du innom sjømannskirken som ligger på 2454 Hyde st for nyttige tips og kart:-)

Alastine sa...

Åå, heldiggris!

Linn Isaksen sa...

ÅÅÅ SF er bare den nydeligste byen,helt fantastisk, var på roadtrip med alle fire barna, i California for 2 år siden, den minste var bare 3 år da! Alle likte Sf, cable cars,Alcatraz,cheesecake factory, bare gå rundt på Pier 39 og se og puste inn den friske luften.Sykle over Golden Gate og ned til sassulito, den idylliske lille plassen rett over bruen.Områdene rundt SF er jo bare nydelige, Napa Valley er fantastisk, kjørte Highway 1 ned til LA og videre til San Diego, det er så mange flotte plasser rundt Sf som er så nydelige, den byen som heter Carmel som ligger ca 2 timer fra SF når man kjører Highway 1 er den nydeligste byen ever, flottt strand, småe hus, helt fantastisk rett og slett, men nå sporet jeg av litt, du skal vel bare være i Sf. Kos deg og god tur, må nok dra dit snart, kjenner jeg får abstinenser.

Anonym sa...

Jobbreise til USA??? Og du har jobbet på klinikken hvor lenge, noen måneder...? Det er godt med kontakter ja...

Christina sa...

Så gøy! God tur:) ser du skal på øye konferanse, så ble litt nyskjerrig på hva du jobber som?

Anonym sa...

Hei, så fin blogg du har!
Lurer på om du som driver blogg kan svare meg på et spm? Tenkt til å starte egen blogg. Men syns det er vanskelig å forstå alt dette med opphavsrett. Spm mitt er: Må man spørre noen om bruk av bildet først, eller holder det med å henvise til hvor det er fra, eller hvem som har tatt det? Klemklem

BergenButler.no sa...

Har bodd i byen i flere år og om du er der begrenset tid ville jeg prioritert følgende;

-Leie sykkel og sykle gjennom Golden Gate park - der du finner naturvitenskapelig museum, japanese tea garden m.m og i enden kommer du til en fantastisk strand.

-The bay area - nær Golden gate bridge og Union street. Herlig område med mye shopping muligheter og restauranter og kule barer. Ikke så mye turister i motsetning til Fishermans warf (turistfelle). Market street er ok, om det er hard core shopping du ønsker.

GOd tur:-)-

Karin sa...

Riktig god tur og kos deg både med byen og øye konferansen. Gleder meg til å lese om dine opplevelser :-)

Kine sa...

Vi var der i fjor. Tips: Ikke nok med varm genser. Vi var der i august og det blåste ISkaldt! Så en tynn vindjakke hadde vært bedre.... Ellers er det en kjempefin by i andre enden av broa som heter Sausalito. Nydelig lite sted, og 10 grader varmere! Bare hopp av bussen, og så hopper du på igjen på en senere buss :)

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg er legesekretær samtidig dom jeg holder litt styr på en Øyeklinikk

Anonym sa...

Spis på The Slanted door nede ved havnen,fantastisk asiatisk mat!

Anonym sa...

Nearly every present-day your kitchen's requires kitchen pantry heating systems instruments one particular best way or another. Permit succeeded a bunch facial boil for five Since 4 a short time, until eventually finally they're going to rise to the top together with dental filling may
be cooked signifies of. Nowadays earn the required
liquefied to pay for that clothes only.

Also visit my page :: gravity Convection oven Wiki