fredag, mai 31, 2013

17. mai i Oslo og lille bror sitt bryllup

Vi feret 17. mai i Oslo i år fordi vi skulle i bryllup dagen etter. Lillebror og Lani ble Husbond og fru i Rådhuset i Oslo
 Vi så på barnetoget rett ved slottet. Celine vinket til prinsessa :)
 Etterpå haddde jeg bestilt bord på Sawan på Frogner. For en fin uteplass! Jeg virkelig elsket det stedet.
 Bryllupsdagen. Mine to venter på å få komme inn på Munch rommet. Masse par som giftet seg den dagen.
 Celine og lillebror.


Og til sist. Kjolen min. Jeg er egentlig mer opptatt av at den var str 6 enn noe annet. Det fordi jeg alltid har brukt str 12 i samme merke. Love it. (det føltes også bra ut å ta på bunaden og merke at den var god og løs- og ikke måtte taes på i intravenøs som i fjor :) ) Er forsåvidt glad den dagen er forbi, for allerede nå merker jeg godt at det eneste som hjeper mot kvalme er å holde et jevnt inntak av mat. Hele tiden.......... :/


Ha en god fredag

Christine

10 comments:

Anonym sa...

Lykke til Christine:-) jeg er 17 uker på vei med nr. 1! Endelig er kvalmen bedre, men fortsatt var på lukter! Kald frisk frukt synes jeg er godt i hvertfall:-) god helg:-)

Karin sa...

Kjempefine bilder fra Oslo. Kjenner godt til bunadproblemet, for jeg har ikke vært så flink som deg:-) Håper kvalmen din gir seg snart så du bare kan nyte graviditeten framover. God helg på hytta.

Mitt og vårt hjem sa...

Herlige bilder,åsse så flott du er:-)

Fin helg til deg:)
Klem Siv Mette

Anonym sa...

Flottesen kjole og kjempesøte jenter (alle tre altså, haha!!). Ha en fin helg :-)

Anonym sa...

Blauvelt scar treatment

My blog post: scar treatment Doyle

Anonym sa...

Hei, gratulerer så mye, og håper kvalmen gir seg snart! Var i samme situasjon som deg da jeg var gravid m nr 3, hadde nettopp kommet meg ned på ei vekt jeg trivdes med, men la på meg en del i graviditeten, spesielt i kvalmeperioden. Til min store glede opplevde jeg for første gang at "kiloene raste av" under amminga, noe jeg tror skyldtes at jeg var relativt flink med spisinga etter fødselen :-) lykke til med resten av graviditeten!
- Hilde

Ingvild B sa...

Den kjolen var bare dødslekker!
Hot mama! =)
Hvor har du kjøpt herligheten?

hvitstil.com/Christine sa...

Tusen takk ( hvis det var min og ikke Celines kjole du mente). Det er en Ralph Lauren kjole. Jeg kjøpte den på bloomingdale i USA, det er neppe årets modell for den var satt heftig ned i pris.

Anna sa...

Du er bare så flott! Bloggen din er en frisk pust blandt mange andre, overdådige, intense og upersonlige. Stå på, jeg digger deg gjennom skjermen! :-)

ahmed sa...

Takket meget mulig, kan du besøke min ydmyke blogg

شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم
شبكة انت والعالم