torsdag, mai 30, 2013

Blir det varmere nå.....

Jeg tror det må være snakk om varmerekord her i nord. Jeg kan iallefall ikke huske at det her vært så her deilig å varmt EVER. Det kommer i en tid jeg kjemper litt mot naturlige graviditetskrefter, men jeg skal aldri klage. Herrejemeni så fint vi har det.

Uteplassen har vi brukt hver eneste dag siden vi kom hjem fra Oslo for 2 uker siden, og i følge yr.no trenger vi ikke rydde inn uteputene med det første.


I anledningen godværet har jeg "freska" opp uteplassen vår. På instagramen til camillahovik81 (sjekk uteplassen hennes) så jeg noen utrolige søte trær, i Narvik hadde de ikke like- men jeg syntes disse var kule de og.

På en annen instagramkonto(jeg vet ikke hvem sin) fant jeg denne utegruppen. Portofino fra Europris. Virker som knall kvalitet og ganske så mye billigere en andre grupper jeg har sett på. Love it!


Det går mye i melon og isbitmaskin går nesten varm. Deilige dager.

Jeg er litt spent på hvordan seljetrærne klarer seg i de små bøttene. Planen er å ta de med på hytta og plante de ut der (når sommerferien starter)

vI morgen tar vi av til hytta- så jeg gleder meg. Planen er grilling grilling og grilling. Masse ved som skal bæres- tuer som skal fjernes og planter som skal plantes.


Hengebenken hadde vi ute på Nesøya- og har stått i garasjen til denne uka. Nå er den oppe og her skal det koses. 


Hengeselje i bøtte

På uteplassen er det bygget inn en benk- og veldig smart er det oppbevaring i benkkassen. Alle puter får plass. Hvis vi er ekstra mange til bords kan vi dra utbordet og flytte alle stolene på andre siden. 

Min venninne Andrea var på besøk tidligere i uken- og man kan vel ikke annet en å juble når besøk har med seg en iskake som denne. Jeg sier bare: nam nam.


Takk for alle tilbakemeldinger i forrige innlegg. Det liker jeg. Jeg registrerer hva folk mener- så lenge jeg føler det er innafor. Personlige meninger om vårt levesett ser jeg forbi. Bare husk: det er frivillig å lese hvitstil.com. Hvis du ikke liker det du leser foreslår jeg at man finner en annen blogg å lese som passer bedre overens med eget liv. Ingen poeng å lese om oss bare for å bli irritert. Livet er for kort til det :)

Christine8 comments:

Anonym sa...

Først, kaken så himmelsk god ut ...!

Så enig i det du skriver, livet er for kort til å bruke tid på negative tanker, legg det bak deg og gå videre.

Nydelig på terrassen deres og de trærne var bare så fine, finnes de på Plantasjen tro ...?

Nyt de deilige dagene, man henter masse overskudd og deilig energi av slike sommerdager :)

Varm klem
AC

hvitstil.com/Christine sa...

AC- takk for hyggelig kommentar. Jeg vet ikke om de finnes der- for vi har ikke plantasjen her. Mine er kjøpt på ett vanlig gartneri her i Narvik. Mener navnet er salix eller hengeselje. Klem

Mitt og vårt hjem sa...

Så herlige bilder,åsse så flott dere har det:-)

Fin kveld til deg:)
Klem Siv Mette

Anonym sa...

Hi hi, likte veldig godt det du skrev på slutten, og kunne ikke vært mer enig. Ingen vits i å lese blogger man blir sur av! ;)
Jeg liker bloggen din kjempegodt og blir glad hver gang jeg ser du har lagt ut noe nytt. Håper du fortsetter lenge. Tusen takk for at du deler!
Klem G

Jatte sa...

SÅ koselig dere har det på terrassen :D kjempesmart med den benken også!!

Ønsker deg en herlig helg,
Klemmer fra Jatte♥

PS: Husk gavedrysset hos meg, avsluttes 6.Juni :D

Familien Tuv sa...

Så deilig dere har det, skulle gjærne vært nordover en tur nå!! Kos dere med go-været og nyt de fantastiske dagene. God helg vænnen!!

Anonym sa...

Go girl og nyt goværet i Nord :-)

Klem fra Ingrid

Huset i Edels hage sa...

Vi har hatt tidenes vår her i Nord, ja, og vi fortjener det sååå ;) hihi.. Godt at du koser deg!

Når det gjelder forrige innlegg håper jeg du ikke tar til deg de mange usaklige kommentarene som flommet inn. Det som skjedde var uakseptabelt, og uproft av butikkeier, og hva du gjør med dine bilder av dine barn er jo du herre over. - Og ikke minst voksen nok til å ta et bevisst valg rundt. Hold deg til de vakre øyeblikkene, nyt de fine dagene, så får de som blir sure bare gå å sparke småstein et annet sted i stedet for å lese blogger ;)
Nå har det skyet over i Mosjøen, men temperaturen er heldigvis fin, så jeg nyter med beina på bordet på altanen :)

Ha en fin dag!