søndag, august 25, 2013

Fineste helgen- men nå er virkelig sommeren på hellSnakk om deilig helg. Været har vært nydelig, deilig mat, snille unger, blide uthvilte foreldre og fantastiske Slettjorda som virkelig viste seg fra sin aller beste side.

Lunsj på svabergene: reinskav.


Celine


For første gang har jeg våget meg på gressklipperen- og det bør nevnes at Slettjorda nå har en plen som er verdig en hvilken som helst tippeligalag. *klapp på skuldra*

Og selv om det skulle bli en helt rolig helg- borte fra alt flyttestress-ble det et bittelite prosjekt. I mellomgangen var det et skap som de gamle eierne brukte til panner og kokekar. Jeg bestemte meg for å gå gjennom dem og kvitte oss med dem vi ikke brukte. Det hele utviklet seg og en halvtime etter dette bilde ble tatt lå hele trappeskapet i pinneved. Nå blir det snart  en garderobe med plass til redningsvester.


Nå: forberedelser til ny uke.

Christine

Og ps: vi har funnet navn til lillejenta. Fornavnet har vi funnet i kommentarene til blogginlegget om navn- men mellomnavnet ble klart for oss i dag. Nå er vi sikre (med mindre det kommer ut en tut)

12 comments:

Anonym sa...

Har den minste jenta hull i ørene ? Ønsket hun det selv når hun er så liten ? Går det greit? , har 4 åring som ønsker seg veldig , men ørene vokser jo hele tiden så skeptisk til om hullene blir feil selv om det blir skutt høyere oppe på barn .Tenkte å vente til 6-7 år men hun ønsker seg for er jo venninner som har ! Mvh Janne

hvitstil.com/Christine sa...

Hei Janne. Bella fikk hull i ørene for nesten ett år siden og det har gått veldig fint. På Gran Canaria får babyer hull i ørene med en gang de er født- så jeg synes ikke det har vært noe unormalt med å la henne få det. Jeg har ikke gitt det en tanke at hullene skal bli missplassert med tiden :) går sikkert fint tenker jeg.

Trine sa...

Føk forbi i båt på lørdag - nydelig plass! Flott at noen tar vare på det og bruker det!

Anonym sa...

Spennendeg! Jeg ser at min kommentar ligger først i navnekommentatfeltet. Jeg foreslo ikke navn, for det er så personlig. Men jeg ser at det navnet som slo meg som naturlig for derer foreslått flere ganger av andre. Heldig er dere som har det klart. Vi brukte flere uker etter fødsel og måtte bestemne oss før passsøknad pga ferie.. Lena

Anonym sa...

Anbefaler ikke å ta hull i ørene til barn før skolealder tidligst!
Min datter maste seg til det som 5-åring og det endte med infeksjon (og ja vi renset og var nøye m hygiene!) og et stort hull som ikke ville gro. Nå over 2 år senere har det endelig grodd igjen men vet ikke om hun noen gang kan få hull igjen da det er mye arrvev inni øreflippen...

Anonym sa...

Å, stakkars de små som ikke får noe valg om de vil ha hull i ørene!! At de tar hull i ørene på babyer i andre land er det dårligste argumentet jeg har hørt! Det er jo ubehagelig med ørepynt på øret, ingen kan si noe annet. og det er faktisk en helserisiko med pircing som ikke er ubetydelig. Tenk deg om før du gjør det!! Kari

Karin sa...

Å så deilig med tur til feriestedet deres i nydelig vær. Det fortjente dere etter flytte og ryddesjauen.Dere er så flinke til å få det fint rundt dere både ute og inne. Jentene mine fikk hull i ørene når de var to år, og det har gått kjempefint. Hulla er der de skal være og ingen infeksjon. Ha en flott uke :-)

hvitstil.com/Christine sa...

At babyene på gran canaria får hull i ørene tidlig var ikke ment som et argument- heller som ett utsagn på hvorfor vi syntes det var naturlig. Det er valgfritt å ta hull i ørene- vi fikk det gjort på bella og det er ikke noe "stakkars". Her er vi nok uenige :)

Anonym sa...

Det er ingen sommer på hell her i Oslo C, vi nyter 24 grader i skrivende stund, helt fantastisk har denne sommeren vært til nå <3

Ha en deilig kveld!

ACklem

Anonym sa...

Skjønner ikke helt Gran canaria argumentet ditt likevel.Betyr det at etter tre uker i U.S.A synes du kanskje det er ok at småjentene dine løper rundt i knøttsmå bikinier også?

Folk gjør naturlig nok som de vil- heldigvis ;)- men personlig så liker jeg best at barn er barn og ikke minivoksne med ørepynt og annet stash.

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg har ikke vært tre uker på gran canaria- jeg er vokst opp der. Vi får forbli uenige

Anonym sa...

Min grandniese var vel tre år da hun fikk hull i ørene, og det kler henne utmerket. Hun er halv afrikaner, og det kjennes helt naturlig å ha hull i ørene for henne. Gjør akkurat som du vil Christine, alt for mange som tror de har noe de skulle ha sagt. Og nå er vi spente på navnet, men vi får vel ikke vite noe før babyen er her. Når har du termin Chistine, sånn cirka?