tirsdag, januar 07, 2014

I yttergangen (står det klar en bag)

Vi har puysset opp yttergangen i leiligheten.  Mønstrete tapet er byttet ut med veggfornyer og hvitmaling. Litt sliten parkett er byttet ut med superstore fliser. På veggen henger et foto i akryl av husbonden selv på vei ned bratte fjellsider i Narvik. Oppunder taket har vi festet en hylle med en kurv til hvert barn for å holde kontroll på votter, sokker osv osv.
Ytterdøra er ny- det samme er mellomdøra. Mellomdøra i glass får gangen til å virke litt større enn den virkelig er.


Denne benken fant jeg i Sverige på Stolab (samme sted som jeg fant spisestuen som er i bestilling). Den er ikke så dyp- og tar derfor ikke så stor plass i den lille yttergangen. Den skal erstatte IKEA krakken så snart den kommer (det var 6 ukers bestillingstid).

I yttergangen står sykehusbagen min klar og ferdigpakket. Kjennes ikke ut som jeg skal få umiddelbart bruk for den- men klar er den og det har den vært en stund. 

Christine


10 comments:

Anonym sa...

Lyst og delikat som alt annet hos dere, praktisk også!

Det blir spennende når det vil skje, enten spontant eller så nærmer du deg vel dato for å bli satt igang snart?!

Masse lykke til <3

ACklem

Anonym sa...

AC ❤️❤️- det er en svensk gyn på sykehuset vårt og får han det som han vil blir jeg satt igang to uker over termin, men jeg skal på kontroll i morgen / så får vi se hva de sier.

Anonym sa...

Lekkert:) hvor er ytterdøren fra?:)

Ranveig sa...

Lykke til :)

Anonym sa...

Som jeg føler med eg med den ventingen, Håper det har skjedd noe nå :)
Uansett ,lykke til,

Anonym sa...

Ja det er veldig slitsomt på slutten...og ikke noe særlig å gå å vente sånn...så føler med deg...men du skal vel på overtidsvurdering en uke etter termin? Det var jeg...og da ble det bestemt at jeg skulle settes igang over helgen pga at barnet var stort...men heldigvis kom hun av seg selv dagen etter kontrollen på sykehuset...var veldig glad for det..Masse lykke til, snart er hun her :-)

Mvh L

Anonym sa...

Hei søta!

Nå er jeg spent på hvordan det gikk på kontrollen idag, kanskje er du der ennå og vidunderet er like rundt hjørnet ... ! Håper det <3

ACklem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Håper du får brukt den snart! :)

Jeg ble satt i gang 7 dager over med Hedda. Håper kontrollen i dag gikk bra, med gode "fremtidsutsikter". :)

Anonym sa...

kjempe fint! :) eg digger store fliser!! vi har pussa opp badet vårt i haust! vi reiv alt! der har eg valgt STORE fliser! synst de er rålekkert! gangen står for tur nå! ;)

-simona-

Unknown sa...

Kjempefin gang! Vi skal og pusse opp gangen, tenker og store hvite fliser. Hva heter deres fliser, og hvor store er de? Vi tenkte å legge varmeteppe under.