søndag, januar 12, 2014

Julekort i Januar

Før jul var vi hos fotograf Punsvik i Narvik med jentene for å ta bilder til to forskjellige prosjekter. Julekort og Til og Fra lapper til julegavene. Bildene ble helt utrolig fine- så jeg laget kortene med Mac¨n min og satte dem i bestilling. Desverre for meg førte en serie av hendelser hos Apple og Mac til at julekortene ankom Narvik nå på fredag- nesten en mnd etter de skulle vært her.

Nå er det sånn at jeg likte så godt bildene fotograf Punsvik tok av jentene, at jeg sender rett og slett ut julekortene i januar.
Jenter med julekort - og bak kamera en mamma som har en stor jobb i kveld med skriving.


Til og Fra lapper

Punsvik tok masse bilder av jentene- flere kan sees på hans nettside her. 
Forresten vil jeg nevne for de som vurderer å ta bilder hos fotograf- at Fotograf Punsvik vant jentenes tillit ganske raskt- jentene våre er oftest veldig reserverte mot de dem ikke kjenner- men dette gikk så fint.

Fine stor-jentene mine


Ha en fin søndag alle sammen
Christine
6 comments:

Interiørnytt Tina sa...

De var kjempekule! Kjedelig at de dukket opp så sent som de gjorde, men da har du til neste år. Selvom de kanskje har forandret seg litt da:) Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Velkommen hjem, Christine!
Håper du har det bra og ikke minst håper lille Philippa har det strålende!
Jeg er så spent på målene hennes, hvor stor var hun ved fødsel?
Startet det på natten slik at du ikke fikk reist til planlagt kontrolltime?
Julekortene ser fanstastisk nydelige og delikate ut, du er så utrolig flink!!!
Vi har fått så store bran at vi sender ikke ut slike tradisjonelle julekort lenger, litt trist men mest fint da <3
Ha en fin søndagskveld og en god ny januaruke!
ACklem

Anonym sa...

Tusen takk kommentar AC - jeg skal dele hva som skjedde og hvordan i morgen :) jeg har vært hjemme i mange dager - i Narvik pusser de opp sykehuset (og godt er det) men det ble slitsomt å være der med dunking i vegger og boring i mur. Dro hjem etter et døgn :)

Balke gård sa...

Hurra for trebarnsmora!! Gratulerer så mye med enda ei flott jente!! Har kost meg med innlegg og bilder, koselig å følge deg fra Nesøya og til leilighet i bakken!! Koselige innlegg, takk:) mvh Marianne med sin tredje unge født 7januar:)

Karin sa...

For noen kjempefine julekort :-) Klart du bør sende de ut nå og glede slekt og venner. Bedre sent enn aldri, og det er jo ikke din feil at de kom så sent. Flott babystol til Tripp trappen. Skulle ønske det var slik da mine var babyer. Ønsker deg lykke till videre med alle de tre jentene dine. Nydelige er dem.

Hege sa...

Herlig å se godt brune barn igjen.Har vært flere år med gjennomsmurte hvite nå. D-vitaminene er sikret for en lang vinter.