søndag, januar 18, 2009

På ønskelisten

I går var vi på middagsselskap hos ett vennepar. De hadde en Nespresso kaffemaskin. Liten maskin, som ikke tok nye plass på benken. Og best av alt: Husbonden elsket kaffen!

Skikkelig enkelt å lage kaffe, uten griseri med kaffepulver og søl. En liten patron man setter i maskinen. Til og med jeg som sluttet med kaffe da Celine var underveis fikk lyst på den kaffen.
(Skulle bare ønske den kom i hvitt!)
Husbonden fyller år i mars, så vi får se.........

21 comments:

AstridVU sa...

Ojojoj, jeg kan bare si; Hipp hurra for Nespresso ;) Vi kjøpte oss en maskin for en stund siden nå og vi er meget godt fornøyd med den! Fantastisk, utrolig enkel å holde ren og ikke minst; Veldig god kaffe!

...og nei, selv om det kanskje høres sånn ut, så jobber jeg ikke for Nespresso ;)

Jorid + NOE Blog sa...

Hei ! Vært innom deg tidligere, må bare si jeg blir veldig inspirert av bloggen din. Og for et fantastisk hus du har ! :-) Det skal du være stolt over !

Ha en fin søndag !

Hilde sa...

Jeg har en venninne som har denne kaffemaskinen. Kjempe god kaffe!! Har veldig lyst til å anskaffe meg den selv, men vi får se..

Kan i hvertfall anbefales!
Ha en fin søndag!

Klaffen sa...

Ja den har jeg testet og er helt enig med deg at var BRA! Mmm nydelig med kaffe, fersk kaffe!!! Du... Mads & Martin. Er det ett "enkelt" sted hvor alle får det de vil ha? Enkel mat eller middag valg liksom? Tror vi går for det altså. Har vel 18 stk på lista foreløpig! Gleder meg som ett lite barn jeg!! Klem i bøtter & spann fra naboen ( ps. 26 begynner snuppa på danseskole på Vollen - det blir stas det! )

Anonym sa...

Hei... vi har Krups kaffemaskin, på den bruker vi hele kaffebønner som blir malt i maskina. Kaffemaskina har melkeskummer+ div. stæsj. Men jeg foretrekker kaffen enklest mulig. Men ialefall maskina lager verdens nydeligeste kaffe.
Skjønner godt at blir fristet ja...
Ønsker deg en fin søndag!

Linda

Murmels mamma sa...

Nespresso anbefales på det aller varmeste! Jeg har en D90 og er superfornøyd. Den kan du få i sølv eller f.eks dyp midnattsblå :)

Min lille krok i verden sa...

Det så ut som et flott lite eksemplar av en kaffemaskin. Ar den ikke finnes i hvitt er vel ikke noe prøblem for deg...du kan ko bare male den elller kanskje forgylle den? Dét hadde vært kult det, -kaffemaskin i sølv!! :-)
Ha en deilig søndag!
Klem fra meg

Min lille krok i verden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Jeg har en Nespresso D 290 med melkeskummer slik at du kan lage cappuccino og kaffe latte. Den er i det minste metallfarget, om ikke hvit... Snart åpner Nespresso butikk på Karl Johan også, slik de har i Stockholm,Paris osv. pluss snart lille Oslo.
https://secure.nespresso.com/precom/sima/fiche__Nespresso_Concept_D290__N_C290_A_1_no_no.html Fantastisk blogg du har!!
Fortsatt god helg.
Vennlig hilsen Birgit.

Anonym sa...

Hvis du kjøper en Nespressomaskin før 15 febuar, får du igjen 400 kr av Nespresso. På Expert.no har de hatt den modellen du viser til 999.

Sonja sa...

Jeg anbefaler kaffemaskinen på det sterkeste. Kjøpte en for et år siden. Er kjempefornøyd. Melkeskummer`n som fulgte med er kjempegod til å lage kakao med.(PS: anbefaler melkeskummer som er ikke er integrert - mye lettere å holde ren.) nam nam. Blir bare det hærligste sjokoladeskummet :o)Hilsen Sonja i Kongsberg

Takk for at du tar deg til å lese bloggen min sa...

å den var vakkker jeg å fikk lyst må men eg vil ha ein så lage sjokolade melk eller kako og eg

Villa Creme sa...

Hei! Jeg selger disse maskinene på jobben min, tror den finnes i flere farger. Jeg kan sjekke det opp for deg!

Fotballmamma sa...

Helt fantastisk kaffe, jeg prøver å overbevise mannen min at det til og med skal være økonomisk å skaffe oss en sånn en ;) tenk så mye kaffe man heller ut.. Han er ikke helt overbevist..

Ingeborg sa...

Hei!
Ser ut som de har hvite om du bestiller på nett:
https://secure.nespresso.com/precom/sima/npopzoom_no_no.html?id_machine=N_C180_1&zoomstep=1

Er ikke den hvit mon tro? Så ut som de hadde flere óg. Og 400 kr i rabatt er jo ikker dårlig;)

Monicas sa...

ojoj....ja denne er bra...go søndag med eller uten kaffe

Strikkelaura sa...

Vi ha Nespresso Latissima (automatisk med melkeskummer), den er helt fantastisk! Jeg er avhengig! Ligger bildet i bloggen min, den finnes også i hvit.

Kjempe enkel å regngjøre mtp. alt kan settes i oppvaskmaskinen. Neste uke åpner det egen Nespresso maskin på Karl Johan også, JUHU! :)

Aina sa...

Anbefales!
Vi har den med melkeskummeren....så jeg kan lage meg latte eller cappuccino..... Drikker ikke svart kaffe sjø....

Lykke til med valget!

-Aina Wie-

Schult-Kamera sa...

Anbefales på det sterkeste,enkel i bruk ,god kaffe og ikke minst enkel å holde ren.
jeg har i tilegg kjøpt den externe melkeskummeren fra nespresso og er kjempefornøyd med den og,mye enklere enn steamer på maskinen.
den kjøpes på hjemmesidene til nespresso,forholdsvis dyr,men verd hver krone hvis men drikker cappuchino,latte etc og den skummer all melk,også ekstra lett ;)
lykke til!!

Anonym sa...

Hei. Fikk bare lyst å sende deg en hilsen og takke for at jeg får lov å komme på besøk i bloggen din. Alltid så koselige, og hverdagslige innlegg du har :-)
Ønsker deg en fantastisk uke.
Hilsen Linn.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Her kommer en kommentar til, når jeg liksom er i gang :))
Jeg må bare si at jeg har også en slik Nespresso maskin. Vi har den med melkeskummer. Jeg digger å kunne ta meg en latte med deilig skum. Jeg anbefaler maskinen på det sterkeste. Den er veldig enkel å ha med å gjøre. Og nyyydelig kaffe. Sier hun som ikke drakk kaffe før den maskinen kom i hus. Makinen er vi så glad i at den har fått engen reisekoffert (finnes som ekstrautstyr). Den er altid fast reisefølge når vi skal på hytta :o)