lørdag, januar 10, 2009

Den Norske Operaen

I dag har vi vært en liten tur i byen. Etter noen ærend på Majorstuen fant vi ut at vi skule spise lunsj og titte litt på Operaen. Jeg har vært der før og spist knallgod mat med "Mor i Nord", men husbonden hadde ikke vært der.

Celine stiller mere enn gjerne opp til fortografering....
Jeg skal innrømme at når jeg så tegningene av operaen kom var jeg en av dem som syntes den var skikkelig stygg, men jeg må si at den er jo slett ikke verst. Faktisk synes jeg den er veldig fin. Så er det sagt!

Lunsjen: Jeg tenkte at dampede blåskjell var et godt valg med tanke på kaloriene og min nye sunne livsstil og husbonden lot seg også friste og tok det samme. Jet tror vi smakte på 3 blåskjell hver før vi la ned bestikket. BLÆH: Blåskjell med noe slags julekrydder vi ikke klarte å plassere. I tillegg var betjeningen ekstremt treg, jeg tror vi ventet i 45 minutter før vi fikk betalt for katastrofematen. Veldig kjedelig når vi endelig skal gå ut og spise og kose oss.

Fikk i alle fall kjøpt meg fotoalbum for 2009 bildene. Jeg holder nyttårsforsettet mitt og skal ikke vente til desember før jeg setter i gang med sortering, fremkalling og liming. Lene Bjerre- konseptbutikken hadde salg, og der fant jeg salatbestikk. Ja, også har Celine fått akebrett. Knæsj rosa med belte så hun ikke faller ut. Ååååå som jeg håper det blir fint vær i morgen. Bilder kommer når lyset kommer.

For de som ikke har skrevet seg på serviett konkurransen, så er det ikke forsent. Skriv navn/blogg/email eller hva du vil i kommentarfeltet her.

Christine
xoxo

10 comments:

Tre Kusiner sa...

Eg syns bloggen din er skikkeleg inspirerande:)! Kjekke innlegg. Celine er så søt. Dumt med lunsjen då... blåskjell er ikkje min favoritt, men kjedelig med eit skuffande måltid når du endeleg har anledning til å kosa deg litt. GOD HELG!

Anonym sa...

Så trist at maten var en katastrofe og at betjeningen var treg i tilleg, jammen ikke bra. Håper dere sa fra, de kan jo bare bli bedre dersom de får høre det!
Vi har vært på Operaen og tittet både ute og inne, men ikke spist der. Alle andre jeg kjenner soom har vært der har vært veldig fornøyd med maten så jeg tipper dere har vært ekstra uheldige idag.
Jeg syntes operaen er flott, men ikke stolt over omgivelsene i området tett inntil på alle kanter...
Ha en fin kveld, Christine, klem det hvite hjerte

mi-rachel sa...

Fin blogg du har!

Anonym sa...

Hallo Christine :)
Jeg har melkesjokolade så bare kom!!!
Så flink du er som har lagt om kostholdet på nyåret, jeg burde gjøre det samme :(
Nyt kvelden med kjæresten din og en god kopp kaffe eller lignende!
Lørdagskvelden kan jo være litt annerledes, ikke vel...
Joda, jeg finner meg litt smågåtteri jeg...
he he ... der har du meg liksom ...
0 karakter!

Anonym sa...

Så utrolig kjipt at maten ikke funket. Jeg synes operaen ble skikkelig flott både innendørs og utendørs, men nå har den et spesiell plass hos meg siden min kjære fridde til meg på operaen i fjor vår.

Sunnere livsstil hørtes veldig lurt ut, tror jeg starter med det så snart helga er over.. tihi :)

God helg til dere!

Gosia sa...

Fint blog. Skal besøke dere litt oftere :) God helg!

Klaffen sa...

ja skikkelig kjip opplevelse på Operaen da skjønner jeg. Æsj. Sender deg mail vedr treff. klem

Lykkelita sa...

Enig med deg i at operaen er fin - kanskje vi skal prøve å få med oss en forestilling etterhvert? Du får invitere til Oslobesøk på vårparten så tar vi turen innom operaen også...? Men spisinga får vi gjøre en annen plass, så kjedelig at det ikke ble som forventet...
Stor klem.

Drømmen om en eplehage sa...

Usj, julekrydrede blåskjell hørtes faktisk ikke det spor godt ut.
Var på Operane og spiste for litt siden og fikk da en underlig dessert, men resten var topp :)

Det ligger en utfordring til deg inne hos meg. Håper du tar den og tilgir ;)

KLem

Min lille krok i verden sa...

Hei hei på en våt søndag

Jeg prøver å forestille meg blåskjell med smak av nellikspiker og pepperkaker...ikke godt! Men jeg har ellers hørt bare positivt om maten der nede, så jeg håper dette var et engangstilfelle.
Takk for tipset vedr. bestikket. Jeg var såpass irritert over betjeningen på Mols at jeg ringte daglig leder og fortalte hva jeg hadde opplevd. Hun var veldig hyggelig og var helt enig med meg. Grei som hun var lovet hun å bestille "det jeg måtte trenge" fra Lene Bjerre og så skulle jeg få det til halv pris, - det kaller jeg kundeservice!! Plutselig liker jeg Mols igjen allikevel :-)

Ha en fin søndag. Her blåser det masse og det er 2 varmegrader =
Fint vær ute tiil å være inne i :-)

Klem klem