fredag, januar 09, 2009

Reiselivsmessa 09

Celine foran en cruise stand.
I dag hadde vi flaks. Jeg skulle sjekke åpningstidene til reiselivsmessa på nett, men så ikke at det kun var for bransjefolk i dag. Vi hadde kjørt helt til Lillestrøm, men måtte snu i billettluka. Grrrr. Men det var en vakt der som så at vi kom med baby og ble stoppet. Vakten kom bort til oss og slapp oss inn.(gratis til og med!) Snill mann!

Jeg fikk spanet litt på diverse reisemål i forbindelse med tidligere nevn jentetur. Fikk også tatt med litt brosjyrer fra østen (drømmer om japan) og cruiseselskaper (bryllupsreisen gikk til NYC og cruise i Karibien)som det nok sikkert bare blir til at vi titter og drømmer oss litt bort i.


Det er ikke for sent å melde seg på serviett give awayen. Skriv bare en kommentar her med navn/ email/blogg i kommentarfeltet så er du med i Celines trekning.

Tro om det er noen GULLREKKE på tv i dag? Håpe håpe!!
God Helg!

6 comments:

Anonym sa...

Du har ofte flaks når dere er på utflukt ;) Ha en fin kveld.

Marianne i Narvik

Anonym sa...

Tips til jentetur: Bilbao er en kjempekoselig by i Nord Spania. (Har sendt deg en mail i forbindelse med symaskin spm :)

Prinsesse Elin sa...

Så bra Christine. Høres spennende ut. Kunne godt hatt tenkt meg en blogg tur til Frans....he he
Men først skulle vi hatt et treff til sommeren Oslo. Gjentagelse. Og da ikke bare å kjøre rundt med oss andre på slep, men ut å spise, kose oss alle 4 liksom. Hadde vært så koselig. Ok da var det bestemt. ha ha ha ha ha ha.
Mamma og min stefar er her i kveld. De reiser ned til leiligheten i spania i morgen og blir til i mai. Jeg kan jo høre om du får bli med i kofferten....eller noe enda bedre....bloggtreff i Valencia.....det er jo ikke dyrt å fly og bo ja det gjør man gratis;O)

Anonym sa...

Hei,
vi er også en jentegjeng som planlegger tur. Men smart tips med en komitè. Vi "sliter" litt med å bli enige, 6 stk.... ;o)

Oppdaget mange flotte blogger for noen uker siden, og blitt litt hekta på å følge bla. deg.. :o) Masse inspirasjon å hente...

Slenger meg på din serviettkonk.
God helg.
Klem Kari

karikrogh@hotmail.com

mali-mo sa...

Herlige Celne, hun kommer seg rundt på litt av hvert denne jenten ;) Og like blid alltid ;) ? Hehe, godt det var noen som var hyggelige og visste hva sevice er...det er jo sånn det bør være i reiselivsbransjen ?

Høres ut som spennende reisemål dere drømmer om ;) God helg!

Anonym sa...

Så bra at dere kom dere inn! Snille mannen ;)

Ser du etterlyste gullrekka i går, ventet og ventet på den jeg også, men ingen kom ;(