tirsdag, oktober 20, 2009

En gave og "Så fin du er" "Takk"

I dag trodde jeg det var kommet en ny bokpakke til Celine, men jeg ble veldig overrasket og glad da jeg stod på "post i butikken". For en stund siden hjalp jeg Trude E med å få tak i noen Hello Kitty knapper og nå har søte søte Trude laget denne nydelige hårklemme-holderen til Celine. Helt nydelig og perfekt! Trude er bare helt unik!
I tillegg hadde hun lagt med 3 hårpynt til Celine som hennes venninne den lille prikken over i en har laget! Tusen tusen takk.

I dag sa jeg til Celine": Så fin du er". Hun svarte med "Takk"! Det går så utrolig fort med språket hennes. Setninger settes nå sammen. Ut av vinduet ropte hun til husbonden"pappa komme opp". På bilde har Celine på seg en helt herlig drakt fra 4children!

For tiden er perler hennes favoritt ting her hjemme. Hun perler kjeder og armbånd. Det er ikke helt lett å treffe tråden, så vi må sitte sammen :)

Ha en god kveld.
Christine
Posted by Picasa

11 comments:

Anonym sa...

Søte Celine,
tenk at hun har
blitt så stor at
hun selv lager smykker
til alle rundt seg ...!
Tiden går så uendelig fort ...!

Nyt kvelden, klemmer

Barbros lille atelier sa...

Så nydelig hårklemmeholder, og så smart! Sånn vil jeg og ha!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hohoho! Vi kommer og har perledag!! :))) Flinke Celine! :))

Simple Lovely sa...

Så nydelig tavle til hårklemmene til Celine, og den passer jo perfekt hjemme hos deg, Trude er flinke ja!
Kanskje jeg skal prøver å lage meg en slike tavle, har ei lite jente som bare eeelsker hårklemmer, greit med litt oversikt.

Celine er jo bare så søt! Nydelig klær du hadde kjøpt til henne:)

Klem Julie Helen

Lykkelita sa...

He he, da har altså Celine skjønt noe vi andre ikke har. Altså hvordan man skal ta imot et kompliment!
Klemmer til dere alle!

Monja sa...

så koselig innlegg, og for en herlig gave da, snakk om at selvgjort er velgjort...det var innmari fint...hårpynt er jo så fint i seg selv, dumt å gjemme det bort. Veldig smart;) Perle er noe min lille frøken elsker å gjøre også...det å leke med plastelina...jeg synes faktisk det er litt gøy selv også...så jeg leker ofte med selv;)ha en herlig tirsdagskveld....klemmer fra Monja

Randi sa...

Så fin hårklemmebeholder, kjempelur!

Så søt og Celine er:o)

Minka sa...

Så hyggelig å få en overraskelse i posten da, den var kjempe søt.
Klem Kristin

Anne sa...

Så fin den hårklemmeholderen fra Trude var :) Har selv mange av de tingene ho lager, og syns alt er så flott. Ho er virkelig en kreativ dame, men det er jammen meg du oxo! Blir utrolig inspirert! Skjønn jente du har :) Ha en god kveld videre :)

Bless by Tone sa...

vakker, vakker jente - og en helt nydelig presang, godt med gode venenr:)

Ocean showroom sa...

Så stor hon har blivit! Jag har bara varit en del av blogglandia sedan i maj men hon har ju växt massor! Fin tjej du har! :-) kram alexandra