søndag, oktober 25, 2009

Innesøndag

Siden været er så som så er vi inne og koser oss. Vi skal ha familiemiddag i dag for "Onkel Stig" og "Tante Sara". I den annledning har Celine og jeg bakt "Onkel Stig" sin favoritt kake. Tropisk Aroma!
Underveis i bakingen ble det Celines favoritt også. Hun syntes det var gøy å hjelpe til. Og strålte som solen når vi sa hun var stor jente som klarte å helle egg i bollen :)
Smake smake kake....... Nå skal lammestek i ovnen og dessert forberedes. I morgen skal vi en tur til Tomines Hjem og se hvordan det går med husbyggingen der. *spent*

Ellers vil jeg tipse mammaer om Celines nye favoritt leker. I går kjøpte vi ett memory spill med bilder av masse figurer. (ball, politi, båt osv....) Hun klarer selvsagt ikke å spille memory på vanlig måte, men hun synes det er stas å se på bildene og lete etter tog osv... Det andre er Play Dough. Vi satt kjempelenge å laget figurer i går. Artig var det også å rydde de forskjellige deig fargene i riktig boks etterpå.

Ha en vidunderlig søndag. Det skal vi.

Christine

13 comments:

Anonym sa...

Herlige bilder av en liten kakebaker!
God søndag!
Anna

:) sa...

Så utrolig skjønn hun er. Jeg måtte bla litt i arkivet ditt og sjekke når hun var født, og hun er ca halvannen måned eldre enn min gutt, ganske jevngamle med andre ord! Herlig alder!!

Lykkelita sa...

He he, forskjellen på Celine og småttisene er blant annet at det er umulig å legge riktig farge i rett boks etter å ha lekt med Play Dough. Her er det full blandings i alle boksene:)
Vi vil også ha Tropisk Aroma - det er det lenge siden vi har spist:)
klem

MissMette sa...

Så koselige bilder du viser, og nydelig datter du har også :o)
Lammestek hørtes godt ut ja, tror jeg må ta opp en til neste helg.
Ha en riktig hyggelig søndag, med deg og dine. Klem, Mette

Randi sa...

For en skjønn baker:)

Et tips når det gjelder memory-spill:
Jeg har brukt bilder av familien og ungene og printet ut i kreditkort størrelse, limt et fint mønsterark på baksiden og laminerte det etterpå.

På Clas Olsson har de plastmappae til laminering i perfekt memory-spill srørrelse.

Det er det mest spilte memory-spillet her i huset.

Play Dough er en favoritt til min 2-åring også.

Unknown sa...

Så fin ei lita pie :) Det forkledet hun har på seg var også kjempe søtt.Deilig med en inne søndag i ny og ne. Det har vi også hatt, men ikke pga været men fordi vi holder på å pusse opp ei skikkelig grufull trapp. Gubben min har slipt/skrapet 4 trinn på på 5 timer. Ja, ja regner med d blir bra til slutt :)

Nå skal vi sette oss t å spise kylling.
Ha en fortsatt fin søndag!
Eva

Tomines hjem sa...

Tenk på formene sier Tomine!! hoho.. gleder oss!!!

sylvia sa...

nydelig bilde av en herlig jente.
klem fra meg

Unknown sa...

Så herlige bilder :)
Smelter mitt hjerte helt når jeg ser slike bilder. Gleder meg til min lille blir gammel nokk til å være med på slike huslige kose ting :)

Vår lille hage sa...

Hørtes godt ut med tropisk aroma. Herlig jente som elsker å være med :)

Kari sa...

Tropisk Aroma.. yummi... Ligger oppskriften på bloggen din tro? Om ikke blir jeg glad om du tar deg bryet og legger den ut.. :)

Celine er bare over-skjønn!! *smelt*
Ha en strålende dag.

Kari/sarpborg. :)

Mari sa...

Herlige bakebilder av en skjønn liten jente :)

Greta-G sa...

Nydelige bilder!

/Greta-G