fredag, oktober 30, 2009

På dager som dette......

Fotografen kommer i dag! Jeg stresser. Det er ikke klart i det hele tatt!

Det er på dager som dette jeg savner at mamman min bor bare minutter unna. Så kunne hun kommet og sagt: Du tar kjøkkenet, så tar jeg stuen. Sett i gang!

Nå har jeg heller satt meg ned med en skive og en kopp kaffe og venter på at "piffen" skal innta kroppen min.

Gleder meg til klokken er fem og fotograferingen er over! Da er det en time ekstremboksing før jeg har virkelig gjort meg fortjent til gullrekka!

Christine

24 comments:

Hverdagen vår sa...

Lykke til Christine:) Kos deg med kaffen og skiven din, så skal du se det går bra og at det blir flotte bilder av ett flott hjem!
Håper dere får en fin helg-
Klem fra Eli

Anonym sa...

God morgen Christine ! Vi gleder oss til dere kommer.
Det er en utrolig vennlig og gledelig stemning her blant våre venner i byen, vi venter på dere.
Alt er mulig - det umulige tar bare litt lengre tid!
Du vet hva du skal gjøre, ta en ting ,en time av gangen, gjøe det du kan gjøre med en gang. Dette er du god til ! I dag er huset i Skjomen ferdig etter gjenoppbyggingen, endelig bare glede.
Lykke til alle 3 !
Mor i nord !

Hos Camilla sa...

Lykke til med fotograferingen, det går nok helt supert!

Anonym sa...

Lykke til i dag. Jeg tror som Eli at dette kommer til å bli knall flotte bilder av deres flotte hjem. Kos deg og en riktig god helg. Gleder meg til å titte videre på formingen av deres nye hjem i Narvik

Fjasevas Huset sa...

huff, kjenner veeeeldig godt følelsen.:-)
Masse lykke til, og nyt ekstra godt gullrekka i kveld!
Ha en fin helg.

Karna sa...

Skal du flytte, hadde jeg ikke gjettet....... leste at du hadde noen spennende planer, og da trodde jeg at du skulle åpne interiørbutikk..så feil kan man ta.

Ånden kommer nok til deg skal du se, du har et super koselig hjem, så jeg håper de får tatt noen fine bilder, lykke til med visning, fotografer, salg og flytting!!

Anonym sa...

heisann.
lykke lykke til i dag, håper det kommer til å gå bra, jeg styrer nå med det samme i dag i tillegg til at jeg skal i bryllup i dag og skal holde tale...hvorfor er det ikke flere timer i døgnet?? jaja det kommer til å gå så fint atte:)
Å rydde etter barn med barn i huset er som å måke sne når det snør...he he he

Monicas sa...

heisann...ja nyt skiva å få piffen til deg...sikker på at dere har det så flott, at det må jo være alle fotografers drøm å komme å ta bildene av huset deres...æ ha ikke hatt peiling på kordan det ville vært hos mæ, etter som æ ikke har nå egen stil..det glade vanvidd...ha en flott fredag tross stress...ordner seg alltid for snille piker vet du:) klem

Therese fra huset med de rare i sa...

Lykke til i dag!! Det går helt sikkert kjempebra!!

Anonym sa...

Hei litt rørende å lese mld fra mor i nord som er din mamma. når hun ikke er i nærheten så er hun det allikevell med gode råd. godt å ha en sånn mamma. VELKOMMEN t Narvik. Kanskje vi blir kjent, kanskje vi har barn i samme bhg. plutselig. hvilken bhg og hvilket hus vi får vell høre etterhvert??
Lykketill du er så flink og dette klarer du. tenk bare på noe som du gleder deg til så går det lettere, men det er ikke hver dag man har samme energien

Klem E

Lykkelita sa...

Skulle vært litt nærmere så hadde jeg stått der, klar med vaskekost, søppelposer og ryddemoduset i gir!
Men ettersom du er litt for langt unna, enda, sender jeg en god "ro-ned-klem".
Dette går bra, gjør som tante sier, ta en ting om gangen så skal du se huset er tipptopp når fotografen kommer.
Mmmm, go'klem:)

Mette sa...

Hei Cristine. Kjenner den følelsen (selv om jeg ikke har hatt den når det gjelder rengjøring;)...)
Jeg pleier å sette på favorittmusikken min - i mitt tilfelle musikaler (jeg har litt sær musikksmak...vet det). Mamma Mia eller Chess pleier å hjelpe meg, da. Da blir jeg en virvelvind med støvkosten;D

Er sikker på at det går bra! Ta det som synes, men det vet du nok. Lykke til i dag!

Så flott av Husbonden å ta steget nordover! Gleder meg til å følge dere videre!

Klem fra Mette - Landlig Eleganse

Jeanette Jess1 sa...

Fotograferingen går nok kjempebra, du har ingenting å guve for. Jeg er fotograf for ett meglerfirma her og du ANER IKKE hva jeg har sett...ditt hus er en drøm for en hver fotograf. Og husk, de eer ikke der så veldig lenge ;O))

God helg!!!

Anonym sa...

Hei Christine

Forstår deg godt og jeg har hatt samme følelse som deg mange ganger, spesielt etter at jeg fikk barn selv. Gled deg over at du nå skal flytte nærmere moren din og alt det positive det vil medbringe. Selv har jeg mistet mamma'n min og skulle gjort mye for kun å snakket med henne på telefon - hun kunne gjerne vært langt unna.

Lykke til med flyttingen, spennende tider for dere alle sammen!

Hilsen S

Tomines hjem sa...

Hei blomst.. jeg og tomine har snakket om deg i dag,og husk at støv ikke synes på bildene, bare når det er visning.. så gjør det du kan best Christine.. style og pynte, det er du en mester i.. Som en av norges største interiørblogger bør du ikke ha noen bekymringer.. DETTE kan du!! Vi sender deg en stoooor klem og ønsker dere lykke til.. suss og klem...

Christine C sa...

Det kommer nok til å gå kjempefint i dag...lykke til skal du ha både med fotograferingen og resten av flytteforberedelsene! :)

Anonym sa...

Helt klart godt med litt hjelp i slike tilfeller! Håper du finner "piffen" og kommer i mål til klokken fem. Vet hvor stressende slikt er... Masse lykke til!!

Anonym sa...

Helt enig med alle her - dette kommer til å gå helt topp! Du er bedre rustet enn de fleste :-) Men at du kommer til å fortjene å synke ned i sofaen til gullrekken i kveld er jeg helt sikker på! Masse lykke til med flyttingen! Gleder meg til å høre om fortsettelsen!

Godhilsen fra Siri K

hvitstil.com/Christine sa...

Takk alle snille snille jenter. Piffen kom og jeg er ganske straks i mål!

Lillan sa...

God helg;O)

klem Lillan

Anonym sa...

Stress ned, Christine - husk det er bare bilder! Det synes ikke hvordan det ser ut inne skap eller under møblene. Ting kan flyttes fra et sted til et annet når bildene tas. Bare å få overflaten til å skinne! :-)

Synes nesten det er viktigere å gjøre det pent når det er visning, DA synes skitt og rot mye bedre.

Lykke til!

Kirsti

Klaffen sa...

Jeg tipper at skive og koppen med deilig drikke gjorde piffen! Du kunne jo ringt kanskje? Jeg hadde stillt opp asså!! Rå go på flytte vask og rå god på å hjelpe andre;) Si fra neste gang:) Tenker bildene blir supre, og at tingen ordner seg for dere. men å lytte så langt.. nja - et ikke hel hva jeg synes om det! Men uannsett - kos dokker!klem i fleng

Anonym sa...

HEI! Husker selv da jeg var i samme situasjon,bare med 3 barn i hus og en mann som var masse på jobb...Hadde en haug med visninger og det å holde det tipp topp i den tida var forferdelig slitsomt. Men man vil jo vise frem huset best mulig da.Folk kunne ringe midt i middagstidene og spørre om å komme å se på huset med en gang, merker jeg blir svett bare ved tanken...Masse lykke til da,både med visning og salg! Dere har det jo kjempe fint!

Anonym sa...

Så vidunderlige roser Celine har i kinnene sine for tiden. Flotte farger!