tirsdag, juni 08, 2010

Hva skjer med "tid for hjem"?


Jeg er meget meget glad for at det ikke er mitt hjem som ble ødelagt i tid for hjem på tv2 i dag. Jeg vil understreke at jeg synes veldig mye forskjellig kan være fint- jeg liker mere enn hvitt, men dette? Gul retro tapet fra berlin mikset med mørk lilla kjøkken, brun tapet med grønne blader, lyst ask gulv. I tilegg til at de laget en relativt stygg bar. Eneste jeg likte var det smarte spiskammerset. Usj. Ikke bra. Da synejeg heller de skal slippe til en skikkelig interiørdame. Jeg foreslår at helene hennie overtar programmet. Det hadde vært tv det!

40 comments:

cissemosse sa...

Kan ikke si meg mer enig! Da skulle jeg sittet klistret!

Vera sa...

Heeeeeelt enig! gi oss Hennie;)
sist gang fikset de limegrønn kjøkkenbenk...holdt på å spy!og lilla vegger til...sykt dårlig! Enig at det er mye som kan være pent og stilig,men tid for hjem har DET bare ikke;)
Det beste med programmet er Einar;)han er good;)
klem vera

Anonym sa...

Jo kan forsåvidt være enig i det,men han som bodde der virket da fornøyd så sånn sett traff de jo blink:)

Susanne sa...

Jeg er HELT enig. Orker ikke se på programmet lenger :(

missis sa...

Hehe.. Satt å så på det programmet selv, og tenkte nøyktig det samme!! ;) Men det passet jo til en mann da..

Anita sa...

Sååå enig! Så du forrige uke da, når de satte inn en gusjegrønn høyblank benkeplate?? Usj å usj! Vill ikke ha de folka inn her! God uke fortsatt!

Hvit Villa sa...

Så enig, så enig! Det produseres myyye rart i det programmet er min mening :-)

Elisabeth sa...

jeg så ikke idag, men kan si meg enig i at de ramponerer husene i det programmet. De er kun flinke når de lager utehager/utestuer. Huff og huff

FruLisa sa...

Helt enig, men mannen var jo fornøyd da... Men det ga ikke spesielt mye inspirasjon nei....

Unknown sa...

Jeg må si meg helt enig, snakk om å pusse ned! Kan ikke tro at noen orker å bo slik over tid!!

Klem fra Grete

Anonym sa...

Helt enig med deg jeg også,det er noen snodige rom de klarer å skape. ;)

Emmeline sa...

--Jeg bare ler...For jeg var jo i siste runde i forhold til å komme med i dette programmet. Med nytt kjøkken og greier. Tipper jeg hadde gremmet meg den dag i dag om jeg hadde vunnet!

Minka sa...

Jeg er såå eing med deg, de ska nå aldri inn i mitt hjem..Og programmet har jeg droppet for lenge sia, det har sjeldent noe interressant for meg. Min mann liker å følge med, og snapper opp gode tips angående ting og tang for meg, det holder for meg..klems

hvitstil.com/Christine sa...

jeg tror ikke ett sekund på at han likte det. Den umiddelbare reaksjonen tolket jeg som at han ikke likte det. Deretter tror jeg mr rocker tok seg sammen og spilte for tvgalleriet. Det tror i alle fall jeg

Anonym sa...

tror nok de har undersøkt på forhånd hva eieren vil like :) men, jeg synes også de går litt langt noen ganger.. mye av det er smakløst i mine øyne.. men.. smak og behag kan ikke diskuteres:))

noen liker det andre ikke :))

ANETTESHUS.COM sa...

AMEN!!

fru Stranden sa...

Helt enig!! Makan!

Unknown sa...

Huff... Her må jeg desverre si meg uenig... Synes det ble veldig bra jeg! Noe som ikke var a4 (som også var ønske fra huseier), og noe som passet til han som skulle bo der. I dagens program utfordret de det folk vanligvis vil synes er pent, og etter min mening klarte de det. Det ble en gjennomført stil, men kanskje en stil som er såppas annerledes at mange vil mislike det sterkt. Det er riktig nok ikke sånn jeg selv ville hatt det hjemme, men helheten ble gjennomført i den stilen de var ute etter.. :)

Bettum Villa sa...

enig med deg! Det programmet sluttet jeg å følge med på for lenge siden. Som oftest bare snodige og smakløse resultater. Hadde gjerne fulgt med (og meldt meg på) hvis det var Hennie-stil.

Ønsker deg en flott uke!

Klem Madelén

Kathrine 'Glimt' sa...

ser heller på Roomservice... eller ântligen hemma. Myyye bedre spør du meg ;)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Men nå gleder vi oss forresten til Christines Tid For Hjem. ;)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Skal prøve å få med meg på torsdag (siden det som sendes hver dag er repriser) for å se hvordan de skulle lage nytt kjøkken uten å kjøpe nytt.

Men forrige ukes kjøkken med den grønne benkeplata var FÆLT. Rommet ble ganske ok egentlig, men benkeplata ødela ALT.
Sa til gubben jeg var glad vi aldri kom til å få hjelp av de!!

Tove `blogg verden sa...

veeeeldig enig ja!! Men så er jeg ikke retro elsker da ; ) Så jo ut som et hus tatt ut av 50-60 tallet....Liker ikke!
Ha en fin kveld
klem Tove

My home is my Castle sa...

Jeg har sluttet å se det programmet. Blir altfor spesielt og ikke i nærheten av det jeg liker..

Klem,Kari

Fruen sa...

Hei!
Jeg burde kanskje spurt på forhånd, men jeg lånte et bilde av deg for å illustrere hvite gulv. Håper det er ok? Fruen

Unknown sa...

Kunne ikke vært mer enig. Nå så ikke jeg set sist, men jeg har fått med meg den stygge grønne benkplata, for ikke å snakke om hyller og bord i sånne grove sponplater (som jeg har glemt navnet på akkurat nå.) Hadde noen gjort slik i mitt hus, hadde jeg IKKE klart å spille overrasket og glad iallefall. jeg hadde blitt drittsur. ;-)

Manne's hverdag sa...

Helt enig!!! Har fått nærmest sjokk av de siste programmene.
Og de stakkars eierne da, som skal prøve å være glade og fornøyde. Glad det ikke er meg, for jeg hadde felt mange tårer.

Tror jeg har sett det siste programmet i denne serien nå.

Ha en strålende dag!!!

Hilsen
Marianne

Tonje sa...

Det hadde vert noko det! :D

C ♥ sa...

Helt enig! Jeg satt og helt sjokkert. Mannen prøvde å snakke med meg, men jeg satt bare og måpte og sa "Sorry! Klarer ikke se på noe annet enn det forferdelige de har gjort!" Han som bodde der var flink til å spille, men tror faktisk ikke han elsket det heller.. Hørte du det første han sa da han kom inn? "Nei!?" Huff og huff. Er for ting som ikke er A4, men trenger jo ikke bli stygt av den grunn...

2barnsmamma sa...

Usj, ja helt enig :)

Maliva`s verden sa...

Programmet blir nedprioritert for min del...."veldig spesielt"spør du meg;o)
Maliva

Anonym sa...

Enig. Det var en mix av mye rart. I små doser kunne det kanskje vært ok for dem som liker retro, men det ble for meg alt for meget;-) Nei, takke meg til at det finnes mange nyanser av hvitt;-)
Gleder meg til å følge ditt nye hjem og butikk start. Lykke til

KATRINES INTERIØR sa...

Jeg kunne bare ikke vært mer enig! Synes de skal eksperimentere så masse at det blir helt forferdelig til slutt! Det er liksom om å gjøre å få det mest mulig annerledes! Og at han virket fornøyd han som eier - kan fort være et spill for galleriet! Hvordan skal man ellers reagere med TV- kamera rundt og de som er der som virkelig har stått på for deg? Man har vel ikke noe valg, har man? Jeg ville ihvertfall ikke stått der og rynket på nesa.

Anonym sa...

Helt enig, dette var grusomt!!! egentlig er bra tv konsept men de er jo ikke intressert i å høre hva huseieren liker og det er sløvt når de faktisk må betale matrialet selv...

Hilsen Elisabeth

anjamollerandersen sa...

Hehe den tapeten var ikke mye fin nei, og verre høres det ut med de fargekombinasjonene du beskriver!

Syns mange av innredningsprogrammene på tv ender i et virrvarr av farger og stilarter..

Gleder meg til å se og lese mer om butikken din:):)

Anonym sa...

Enig!
Jeg så dette programmet med glede før, men nå blir det bare mere og mere crazy det de steller i stand...
De hadde aldri fått satt en fot i mitt hus!

Anonym sa...

Hei. Du får en award av meg for din flotte blogg.:)Klem.

Lykkelita sa...

Nå er jeg bare sur for at jeg ikke fikk sett programmet - du må jo oppdatere meg på tv-fronten FØR programmene går, ikke ringe dagen etter og fortelle... Avtale?
-Du vet jo at tv'en er litt langt borte fra symaskinen min:) *glis*

Takk for at du er så snill! Klem:)

Linda sa...

Helt enig!
Synd de skal være så ekstreme i interiørveien i dette programmet - selv om det er viktig med individualisme og et personlig interiør, så kunne de kanskje flatet det litt mer ned mot 'main stream' slik at akseptbredden blant seerene ble større. Jeg orker ikke å se på de programmene der jeg... jeg ønsker tips og inspirasjon, men istedenfor blir jeg bare sittende og måpe

Lottemora sa...

Tror jeg hadde begynt å grine om noen hadde gjort noe slikt i mitt hus. Men vi har jo forskjellig smak, og forhåpentligvis var eieren av dette kjøkkenet like fornøyd etter at kameraet var slått av også...