tirsdag, mars 29, 2011

Hjemmebesøk i Casa Bussoli

I går hadde jeg gjester sørfra. De tok bilder av Casa Bussoli som etterhvert kommer i et blad eller to. Det blir spennende. Både husbonden og jeg fikk nok å gjøre i uka før gjestene kom, og egentlig var det deilig å få gjort irriterende mangler i huset.
En stor tulipanbukett, som nok ikke var avbeste kvalitet. Straks jeg satt dem i vasen tippet de over kanten.....

Stua vår. Ingenting er som en liten strekk på Howarden! 


Vi tok med jentene i fjellheisen i går. Vi kunne ikke vært heldigere med været faktisk, så da er det bare å vise pressen det flotteste Narvik har å by på! Stakkars husbonden møtte alle sine ski-venneri fjellet, og jeg kunne se han leeengtet etter å spenne på seg skiene, så i dag får det bli hans tur :)

Nå: på jobb!

Christine

ps: Noen som vet om man kan kjøpe en gravideskibukse? Skibuksen min går ikke å lukke lengre, og det er tre uker (tror jeg) til påsken!18 comments:

anma sa...

En forklaring hvorfor blomstene hang med hodet. Blomster og epler passer ikke sammen for epler skiller ut en gass. neste gang epler og blomster et godt stykke fra hverandre. Anne-marie

Tove `blogg verden sa...

Fine stuebilder : )
Nytt tips for meg det anma sier: ) Kjekt med blomstertips : ) !! Hjelper også å gi en skje med farin i blomstervannet ; ) !
Håper du finner en skibukse som passer til påskenMagen blir jo bare større for hver uke framover ;)!! : D Kos deg!!
Og spennende å høre hvilket magasin bildene kommer i !!
Klem Tove

Mariann sa...

Har ikke funnet noen gravideskibukser selv.. Men kjøpte et par jeg trodde skulle holde til påske, de holdt en uke. De jeg kjøpte er med gylf, så det jeg gjør er å ha smekken åpen, ev feste en strikk der og ha en lang ullgenser over... Er formen stigende? Her er det myyyyye mer energi heldigvis :)

Nina og cocobongoo sa...

Interessant forklaring fra Anne Marie her på tulipaner og epler...
Uansett, tulipaner er jo så fint:)
Ønsker deg en fin dag!
Smil og klem
Nina

Hilde♥ sa...

Så flott bilder..
Koselig med besøk da..
Ha en herlig tirsdag.
Klem Hilde

Elins reiseblogg sa...

Jeg får aldri til tulipaner jeg. De blir ALLTID lang og strantete. Synd, ettersom jeg synes tulipaner er nydelige!

Anonym sa...

+ satte du de snitta tulipanene 1/2 - 1 time i vann med plastikken på - før du tok den av ? uansett alt trenger ikke å være perfekt når en likevel har det sååå delikat som dere :))) klem anne

.:. Christine .:. sa...

Her lærte jeg også lure tips til tulipaner:)

Ang. tips til skibukse, for 2 år sida da jeg var gravid hadde jeg utebukse med gylf og seler. Hadde bare gylfen oppe så holdt selene buksa på plass likevel. Ingen som reagerer på at man ikke har glidelåsen igjen når man har en magedutt som stikker ut:)
Gleder meg til å lese om dere i blader, regner med du oppdaterer når det nærmer seg utgivelse. Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Flott med tips vedr
epler og blomster
som jeg skal ta med
meg videre ...!


sett en strikk på knappen og
ha en god genser over så kan
du nok gå i skibuksen ut
sesongen ...!

nydelig lys i stuen din,
sol sol sol ...!

fin dag ønskes deg, klem ♥

Bente sa...

Hei!
Vil bare si at du har en flott blogg som jeg ivrig følger med på.

Mitt tulipan-tips er at de bare skal ha "tærne i vann" fordi tulipaner trekker vann gjennom hele stilken og ikke bare der de er snittet som f.eks. roser. Har også erfart at det lønner seg å beholde plastikken på en stund som du allerede har fått tips om.

Mvh Bente

Vibeke / Mammas Hus sa...

Smarte tips om tulipanene! Jeg vet at epler ødelegger bananer om de ligger i samme skål, så det har nok noe for seg! (Og jeg legger de fortsatt i samme skål, og kaster haugevis med bananer!)

Håper dere får en flott uke!!! ♥

*klem*

Anonym sa...

Hei!

Tips fra ei fra Nederland: Begynner Tulipanene å henge, sett vasen på et speil, så vil de rette seg opp igjen.

Elise sa...

Jeg brukte åpen glyff og sæler ifjor, nå har jeg fått kjeledress med navnet mitt på og logoen til mannen (og svigerfars) firma, som jeg har tegna sammen med mormor :)

For stor kjeledress hadde vel gått bra?

Min stil sa...

Flotte bilder fra det koselige hjemmet deres. Gleder meg til å lese interiørbladet...
Klæmmer Susanne

Elin sa...

Åpen buksesmekk og seler fungerer fint for meg også, har gått sånn hele vinteren. Er gravid i 7. måned nå, så har ikke hatt noe valg. Ellers kan jeg anbefale Belly-Band som kan brukes til å skjule åpen bukse-smekk. Gir også veldig fin støtte til en voksende mage :)

Komadyret sa...

Skibukse med seler og åpen gylf må da gå an? Jeg hadde vel så vidt turd å stå på ski når jeg var gravid......i frykt for fall, men det er pysa meg :) Kos deg i påsken :)

Masse flotte tulipantips ;) Vi pleier å bruke potetmjøl i vannet......

Epler skal ikke oppbevares sammen med annen frukt pga gassen starter forråtnelsesprosessen hos frukta den ligger med har jeg lært.....dette kan nok godt stemme for tulipanene også. Speiltipset var jo genialt.....må prøves ;)

Ha en flott dag i det nydelige hjemmet deres :)

Mia sa...

Tulipaner (blomster generelt) bør ikke stå nært epler pga gasser, ser flere har nevnt det :) I tillegg skal man alltid ha plasten stående på den første halvtimen, ha tulipaner oftest er tørrpakkede og derfor slappe i stilken. Når de får vann stiver de seg opp, men hvis de da henger over kanten "stivner" de i den formen, derfor må de støttes opp i starten :)

Og - ikke bruk for mye vann! Jo mer vann, jo fortere vokser tulipanene, bruk max 5 cm vann og fyll heller på med jevne mellomrom!

Ang. skibukse brukte jeg også hårstrikk i knapphullet, funket helt ypperlig ;) Håper det ordner seg med påskeskiturer!

Anonym sa...

Heisann=)

Fine bilder og nydelig stol på soverommet=)
Tips ang tulipaner er å ta en nål og stikke tvers gjennom stilken helt under "hodet" på tulipanen, da vil de stå rett mye lenger, jeg skal jammen ta med meg eple tipset også=)

Ha en fin vårdag videre!

Lisa Marie