tirsdag, august 16, 2011

Bye bye chaos, hello coodinated

Husbonden og jeg har hatt følgene system for å koordinere avtaler, møter osv: hans kalender. Det betyr at han kan avtale i vei, mens jeg må ringe han så han kan legge inn mine avtaler.....helt til nå.......

Jeg har funnet en nettside som heter cozi.com . Siden er i følge demselv prisvinnende og inneholder altså en online kalender (med tilbehør) som gjør at man kan planlegge dagene på sparken!


Her kan man koordinere hele familien og til og med få varsler på mailen. Aldri mere skal vi glemme Celines Turdag, for den er nå lagt inn på ukentlig hendelse med påminnelse kvelden før. Nå kan ammetåka bare komme å ta meg, for jeg er klar og organisert.

Minuset med denne siden er at den egentlig ikke er laget for andre enn amerikanere, så man kan ikke bruke app funksjonene(jeg fikk det ikke til) eller sms tjenesten. Det løste jeg ved å legge en direkte internettlink til websiden på skjermbildet til min smarttelefon. Det samme på ipaden. Da når du kalenderen med eller uten appen!

Plusset er handlelistefunksjon:
Jeg sitter hjemme og noterer ned hva vi tenger, har alltid lappen med på mobilen og husbonden slipper å ringe for å høre hva vi trenger. Det ligger inne hos han også-
En annen fordel er at dette kan sykroniseres mot outlock som husbonden også bruker.  Det er anbefalt å ta kopi før man setter i gang, så dette har vi ikke hatt tid til å prøve enda.

Christine
6 comments:

Min vri sa...

Hørtes helt supert ut! Her i huset bruker vi begge gmail - og har synkronisert kalenderne våre - fungerer også veldig bra :)

hvitstil.com/Christine sa...

Vi har prøvd gmail, men siden ingen av oss brukte det til daglig ble det bare krøll. Hadde sikkert vært bedre om vi brukte gmailen daglig.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Du får plotte inn meg på 22. september ;)

Iren sa...

Så smart da, jeg har selv gått med "ammetåke" siden førstemann ble født for snart 8 år siden...Lurer på om det er normalt jeg?hehe...Men ser ut som om dere har funnet en smart løsning ihvertfall!!!

Anonym sa...

Tips... google calender Den bruker vi. Kan ha kalender med sms varsel dele en kalender med andre osv..

Linda sa...

Har du betal versjonen av denne eller bruker dere den som er gratis?
For dette er GENIALT! Og verdt penger om det løser app problemer.