tirsdag, august 30, 2011

Tikk takk......

Det tikker og takker og tiden går mot termin. Jeg får litt pustevansker av å tenke på det for jeg er ikke klar til babyens ankomst. Vi bor uten klesskap og uten soverom fordi det jobbes på badet. For hvert minutt som går sprer rotet seg til nye hjørner her hjemme. Snart er bade-gutta ferdig og da skal det herske orden her!

Noen hadde spurt meg om førbilder fra slettjord. Desverre er mange gått tapt da macen druknet på sjøen, men nå har jeg funnet noen på en gammel data. Her er link til innlegget med "etter bildene"


Før:

Teppegulv og strietapet. Strietapet med papir under var et samla ork å få vekk. 
Rommet er så lite at døren måtte vekk for å tilfredstille mine egene høye brannforskrifter og krav. Jeg er som tidligere nevnt livredd for brann!!
Strie med papir. Beste løsning ble å fjerne selve strien (lett), fjerne løst papir(greit nok), male med ett lag vannbasert maling(lett), fjerne det som var løst av papir etter malingen (lett), sparkle med rullesparkel for å få det gjevnest mulig (vanskelig), pusse ned rullesparkel(slitsomt og støvete), sparkle litt til, pusse litt til og male 3 strøk! Ikke rart dette rommet ikke var ferdig før nesten hele husbondens ferie var over!!


Gulvet var trukket med teppe og tape. Under fant vi fine tregulv.  Det var en grei jobb å få av platene når vi først kom til med kubeinet, men det var ikke bare bare å komme seg gjennom platene.


Jeg limer inn en link til velgerguiden, siden jeg stiller til valg nå.
Dere er hjertelig velkommen til å like profilen min

Legg merke til kvinneandelen i vårt parti og er det ikke flott at så mange unge stiller til valg!
Vi har flere småbarnsmødre på listen!  
Krysser fingrene for at det går veien!

Christine
2 comments:

Prinsesse Elin sa...

Jeg ser at du har et fornuftig hjerte når det gjelder parti ;)

Unknown sa...

Haha, hadde nøyaktig samme lekre strietapet da jeg flyttet inn i leiligheten min! Jeg malte bare over, men angrer på det nå...
Karoline @ http://krhsverden.blogspot.com/