mandag, februar 17, 2014

Testmamma med testbaby...og første veiing

Innimellom så dukker det opp noen fordeler med å ha blogg. En jente tipset meg om en barnebutikk på nett mimmis.no som søkte etter vogntestere (tuuuusen takk for tipset)- og heldige meg ble plukket ut. Hurra. Så nå sitter jeg her å venter på en grå BabyActive Ballerina. Jeg er utrolig spent- spesielt på hjulene- siden det trengs litt gode hjul på godt vinterføre her i Narvik.


foto: mimmis.no

Også en siste ting for kvelden: veiingen i dag gikk superb. Ned 2,5 kg den første uka. Nå må det nevnes at sikkert engod del er vann- men likevel. Første uka gikk strålende.

Christine

8 comments:

Anonym sa...

Grattis, du e superflink :)
Hilsen Lise Ø

Anonym sa...

Wow, du er superflink! Jeg har hevet meg med, og her har det ikke gått nedover :(

Anonym sa...

Heii - veldig irriterende med de annonsene som dekker over teksten. . . :-(

Anonym sa...

Startet for en uke siden, har gått ned 2,4 kg og det takket være din inspirasjon det fikk meg til å komme igang.
Har laget både biffsalat og laks etter din oppskrift
Hilsen Solveig

Unknown sa...

Trodde du mente veiing av Phillipa :P Godt det var din vekt som pekte i den retninga

Anonym sa...

Fryktelig irriterende med denne shampoo reklamen som kommer midt på siden din, er det mulig og fjerne den selv eller?? På min pc er det rett over bildet av barnevogna du har fått !

Karin sa...

Du er flink og inspirerende. Det er lettere å gå ned i vekt med innbydende mat som en liker, enn å bruke mat som bare skal gi vektreduksjon som ikke smaker i det hele tatt. Lykke till videre og så flott klassisk vogn du skal få teste. Spennende :-)

Anonym sa...

Så flink! Jeg har også slengt meg med på opplegget ditt godt inspirert av Berit. Bare tre dager unnagjort her, men dette er et opplegg som funker godt sammen med familiens kosthold. Det kan jeg like :-)