mandag, februar 24, 2014

Veiing - premiering og mer mat


Mandager er min veiedag og uken har vært vellykket. Minus 1,5 kg synes jeg er topp. Jeg har moderert kostholdet litt ved å legge til mer frukt enn jeg spiste sist. Dette fordi jeg ammer.

I dag var Philippa og jeg på Karisma frisør i Narvik. Det var nydelig å freshe meg opp- og like nydelig var det at Philippa sov gjennom hele seansen. Etter jeg hadde fått nye striper spurte jeg Frisøren om hun trodde jeg hadde langt nok hår for en flette rund hode og på 1-2-3 fikset hun det for meg. Nå kan jeg nesten ikke vente på å få Celine hjem for å vise henne :)

Så er middagen i ovnen. Jeg har funnet opp en oppskrift- så vi får se om den kommer til å funke. Dette skal bakes i ovnen og forhåpentligvis er det blitt til en bolonese saus ala meg om en time eller to.

God mandag
Christine

Jeg måtte komme med en oppdatering når maten var ferdig. Kjempegod bolonese på bakte grønnsaker. Kun tilsatt salt og stekt karbonadedeig. Husbond og barn får pasta til- jeg får den som den er.

11 comments:

Lynetmor sa...

Hei,så flink du er! Og så fin du er på håret :-)

Anonym sa...

Hei
Har også veiedag i dag og vekten viste minus 0,7 kg denne uken.
Hilsen Solveig

hvitstil.com/Christine sa...

Yey det betyr at du også har vært flink! Grattis!

Anonym sa...

Så flink du er! Tror jeg må henge meg på:)

Lisa sa...

Knallfin flette:-) Og gratulerer med suksessveiedag nummer to!
Jeg prøver å finne flere måte å ha håret på siden det begynner å bli ganske langt, men ære være den som greier rotflette i sitt eget bakhode!
Veiedag mandag her også, ned 1,5 kg. Veldig fornøyd med det. Ammer jeg også, er det noe spesielt med frukt siden du spiser det? Spiser i utgangspunktet ikke frukt nå, men bør kanskje innvilge noen?

Anonym sa...

Så fin flette!

Har du tid, ork og lyst til å legge ut oppskrifter på rettene du lager? I alle fall denne bolognesen. Det hadde vært supert med ingrediensliste, mengde, fremgangsmåte, temperatur osv. På forhånd, tusen takk.

Bolognesen ser virkelig helt utrolig god ut!

Lykke til videre med vektprosjektet. Du er kjempeflink!

Familien Tuv sa...

Flinkis! Deilig middag og ikke minst nydelig fana (trodde ikke du hadde tålmodighet til sånt:))!!
Lykke til videre, klem

hvitstil.com/Christine sa...

Helt sant skogis- jeg har aldri hatt tålmodighet til sånt. Men et sted etter Bella ble født har jeg blitt roligere og mer tålmodig. (Kan til og med bli sint uten å eksplodere hohoho) klem til deg

hvitstil.com/Christine sa...

Gratulerer med 1,5 kg! Herrrrrrrlig! Jeg har økt på med kcal for ikke å miste melken. Hadde brystbetennelse og har gått fort ned i vekt, så det kan være to grunner til at melken var på vei å forsvinne her. Det ene kunne jeg gjøre noe med - vekten- så da la jeg til litt frukt i kostholdet. Kan godt hende jeg kunne lagt til hva som helst men jeg tenkte det inneholdt litt sukker og var bra for meg og baby.

Line sa...

Jeg lurer også på mengde grønnsaker, tempratur og tid i ovnen. Ble sykt keen på dette til middag i dag :) :)
Vekten min skal også ned nå….. For alvor.

Trener du mye ved siden av eller er det mest pga. kostholdendring?

På forhånd takk for svar :) :)

Anettes Boble sa...

Så flink du er :) Og maten så kjempegod ut :D
Ha en fin dag, klem fra Anette